Μία γνωστή ηθοποιός και ένας διάσημος μάνατζερ είναι μεταξύ των πασίγνωστων Αθηναίων που έχουν χάσει τον ύπνο τους, μετά την εξάρθρωση 11μελους σπείρας που «όργωνε» κάθε Σαββατοκύριακο το Κολωνάκι μοιράζοντας άριστης ποιότητας κοκαΐνη.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της καταγραφής των τηλεφωνικών επαφών που είχαν οι πελάτες της σπείρας με τον φερόμενο ως αρχηγό, τον οποίο όλοι γνώριζαν με το προσωνύμιο «γιατρός», θα σκάσουν ... βόμβες στην κοσμική ζωή της Αθήνας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ήδη εντοπίσει στις συνομιλίες την πρωταγωνίστρια σε σήριαλ να τηλεφωνεί στον «γιατρό» και να του ζητά να της προμηθεύσει δόσεις κοκαΐνης και χασίς. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη τηλεοπτική ηθοποιό, η οποία έχει κάνει καριέρα και στο θέατρο, αλλά τα τελευταία χρόνια διατηρεί χαμηλό προφίλ, χωρίς να απασχολεί ιδιαίτερα τις κοσμικές στήλες. Ανάμεσα στους πελάτες του κυκλώματος που είχε στήσει ο «γιατρός», φέρεται ότι είναι και άτομο που ασχολείται με το P.R., δηλαδή κάνει δημόσιες σχέσεις σε νυχτερινά κέντρα και σε γνωστά μοντέλα.

Μάλιστα, απασχολεί συχνά πυκνά τις στήλες εφημερίδων και περιοδικών με τις εμφανίσεις του σε πάρτι επωνύμων, ενώ τα καλοκαίρια κατοικοεδρεύει στη Μύκονο λόγω της εργασίας του. Και αυτός έχει καταγραφεί από τον υπερκοριό της ΕΛ.ΑΣ να συνομιλεί με τον περιβόητο «γιατρό» για να παραγγείλει δόσεις κοκαΐνης και μάλιστα, με αντίτιμο 100 ευρώ το γραμμάριο! Οι απομαγνητοφωνήσεις των τηλεφωνικών συνομιλιών, που αποτελούνται από δεκάδες CD, έχουν ήδη αρχίσει να παραδίδονται στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα ξεκινήσει να καλεί τους πελάτες του κυκλώματος να καταθέσουν, όταν ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση με τις απολογίες των συλληφθέντων. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσο προχωράει η έρευνα στις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός όλο και περισσότερα ονόματα θα προστίθενται στον ήδη μακρύ κατάλογο του πελατολογίου που είχε δημιουργήσει ο περιβόητος «γιατρός» την εποχή που κινούνταν με άνεση στα σαλόνια και τα γνωστά κλαμπ της Αθήνας, συνοδευόμενος από αιθέριες υπάρξεις.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, καθώς κατάφερε να διαφύγει παρά το γεγονός ότι εξαρθρώθηκε ολόκληρη η ομάδα του.

 
Top