Την αναφορά που έκανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Μπαρτσελόνα και τον Πανελευσινιακό, στην συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, σχολίασε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

«Να θυμίσουμε στον κ. Τσίπρα ότι η ομάδα της Ελευσίνας παίζει στην Β' Εθνική. Και να ήθελε δηλαδή δεν θα μπορούσε να κοντραριστεί με την Μπαρτσελόνα. Αλλά το δέχομαι, μπορεί να ήταν και φιλικός ο αγώνας. Όμως μέχρι πρότινος στην Ευρωζώνη υπήρχαν κι άλλοι «Πανελευσινιακοί». Στο μνημονιακό πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, Β’ Εθνικής της Ευρωζώνης δεν ήμασταν η μόνη ομάδα «Πανελευσινιακός». Ήταν κι η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Κύπρος αλλά αυτές ανέβηκαν κατηγορία και τώρα παίζουν στο Champions League. Εμείς όχι μόνο είμαστε καθηλωμένοι στην Β’ Εθνική αλλά φοβόμαστε ότι μπορεί και να πέσουμε κατηγορία» σημείωσε ο κ. Αμυράς.

«Κι αυτό γιατί ο προπονητής, ο κ. Τσίπρας, ενώ ερχόταν υποσχόμενος ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα πάρει το Champions League, τελικά μας έχει φέρει ένα μνημόνιο, μας έχει ετοιμάσει κι ένα δεύτερο "κάβα" και η μοίρα του Πανελευσινιακού- Ελλάδας δεν είναι διαγράφεται και πολύ ανθηρή» πρόσθεσε.

«Ο Πανελευσινιακός αξίζει έναν καλύτερο προπονητή» κατάληξε ο κ. Αμυράς.

Δείτε το βίντεο:

 
Top