Φωτογραφίες της γυναίκας που είναι η βασική ύποπτος για την δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο ετεροθαλής αδερφός του Κιμ Γιονγκ Ουν δολοφονήθηκε στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ. Δύο γυναίκες τον πλησίασαν και κάλυψαν το πρόσωπό του με ένα δηλητηριασμένο πανί. Μία έχει διαβατήριο Ινδονησίας και η άλλη είναι πολίτης Βιετνάμ. Λίγο αργότερα ο 45χρονος ζήτησε τη βοήθεια του προσωπικού του αεροδρομίου, προτού υποκύψει στη διάρκεια της διακομιδής του σε νοσοκομείο.

Οι δύο γυναίκες είχαν εκπαιδευτεί και προετοιμαστεί για τη δολοφονική επίθεση, εξασκώντας τις κινήσεις τους σε τουλάχιστον δύο εμπορικά κέντρα στην Κουάλα Λουμπούρ. Οι ίδιες είχαν υποστηρίξει πως εξαπατήθηκαν, καθώς νόμιζαν πως συμμετείχαν σε τηλεοπτική φάρσα.

Η μία από αυτές, η Βιετναμέζα, είναι μελαχρινή, ψηλή καλλονή, με όνομα προφίλ στο Facebook «Ruby Ruby» φαίνεται τελικά να έχει μεγάλη αδυναμία στα μπλουζάκια με funky λογότυπα, όπως «LOL». Φορώντας ένα τέτοιο μπλουζάκι πλησίασε και δολοφόνησε τον Κιμ Γιονγκ Ναμ.


Πηγή



 
Top