Της Ελένης Ηλιοπούλου

Συνελήφθη τελικά ο 69χρονος άνδρας κάτοικος Φαρσάλων που το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου εντοπίστηκε να σέρνει τον σκύλο του στην άσφαλτο με το αγροτικό του όχημα σε επαρχιακό δρόμο της Μαγνησίας κοντά στον κόμβο των Μικροθηβών.

Η Ελίνα Ζήση, που οδηγούσε το αυτοκίνητο της, είδε τι συνέβη και κατήγγειλε τον δράστη στην Αστυνομία μίλησε στο www.zoosos.gr και μας εξήγησε ότι επί πέντε χιλιόμετρα λίγο μετά τις 17:30 χθες έκανε νόημα στον οδηγό να σταματήσει και εκείνος την αγνοούσε επιταχύνοντας. Μόνο όταν διερχόμενοι άνδρες οδηγοί, βλέποντας το σκυλί να λιώνει στην άσφαλτο, του έκοψαν το δρόμο ο 69χρονος αναγκάστηκε να σταματήσει.

Ο οδηγός του μπλε αγροτικού αυτοκινήτου με το που σταμάτησε επιτέθηκε φραστικά σε εκείνους οι οποίοι νοιάστηκαν για το σκυλί, ισχυρίστηκε «ότι το κωλόσκυλο έπεσε από την καρότσα» την οποία είχε φορτωμένη με κλουβιά με αποτέλεσμα το σκυλί – ακόμα και αν το είχε βάλει εκεί – να μην χωράει σε αυτή, και αφού έκοψε το σχοινί με το οποίο το είχε δεμένο στην πόρτα της καρότσας, πέταξε το πτώμα του ζώου του σε παρακείμενο χαντάκι και έφυγε.... Διαβάστε τη συνέχεια στο zoosos.gr

 
Top