Σε τόνους Σαμαρά και άλλων μνημονιακών ο προδότης της Αριστεράς λέει ότι αν δεν κόψει συντάξεις τώρα, δεν θα μπορούσε το Κράτος να δώσει συντάξεις σε 5 χρόνια.....

Για πες μας ρε Αλέξη, αν το Κράτος αρνιόταν το μεγαλύτερο μέρος του άδικου χρέους του, όπως είχε υποσχεθεί πέρσι τέτοια εποχή δεν θα μπορούσε ανετότατα;;;

Αλητεία!

Από το Κουτί της Πανδώρας    

Κρίσιμο μήνα χαρακτήρισε τον Φεβρουάριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε σύντομη συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους στο Μέγαρο Μαξίμου το μεσημέρι.

Όπως είπε, «είναι μπροστά μας το ασφαλιστικό, τα κόκκινα δάνεια και το μεσοπρόθεσμο», ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του λέγοντας ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη για την αξιολόγηση από πλευράς των θεσμών.

Ειδικότερα, για το ασφαλιστικό είπε ότι είναι αναγκαία η μεταρρύθμιση, «καθώς σε πέντε χρόνια δεν θα μπορούσαμε να δίνουμε συντάξεις», ενώ σε ερώτηση σχετικά με τις επικουρικές απάντησε πως στόχος είναι να καλυφθεί το σύνολο των συντάξεων.

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, το 2015 έκλεισε με καλά νέα για την κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι πέτυχε τη μεγαλύτερη απορροφητικότητα στο ΕΣΠΑ, ύψους 5 δισ. ευρώ σε μόλις τρεις μήνες και δύο δισ. ευρώ στον αγροτικό τομέα.

Νωρίτερα, τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον πρωθυπουργό, οι «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος», αμέσως μετά η χορωδία από μέλη της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας και τέλος η χορωδία παιδιών συλλόγων Βορειοηπειρωτών. Παρόντες ήταν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουΐκ και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

πηγη
 
Top