Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Μια φιλική συμβουλή προς τους αγρότες μας...

Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν γίνεται!»
Ιωάννα Υψηλάντη, 20 Φλεβάρη 2024
Χρυσοχοΐδης: «Οι αγρότες έχουν δικαίωμα να ξεσηκωθούν!
Συντεταγμένη, με  συνεννόηση και με ευθύνη της Αστυνομίας η κάθοδος των τρακτέρ...
Η κινητοποίηση με ασφάλεια και σχετική ευταξία ώστε να μη διαταραχθεί η τάξη και η κοινωνική ειρήνη...
Με βάση τον σχεδιασμό, η Αθήνα δεν θα πλημμυρίσει με τρακτέρ...
Λογικός αριθμός τρακτέρ τα οποία θα σταθμεύσουν σε σημεία που θα ορίσει η αστυνομία...
Είναι αναγκαίο να γίνει αυτό γιατί οι άνθρωποι θέλουν να εκδηλώσουν τα αιτήματά τους. Θα παραμείνουν 24 ώρες και θα φύγουν...
Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο πανευρωπαϊκός ξεσηκωμός των αγροτών ασκεί πιέσεις. Υπάρχουν θέματα πρέπει να προβληθούν, θα πρέπει οι αγρότες με σεβασμό στους πολίτες να διαδηλώσουν...
»

Επιτέλους γίναμε Ευρωπαίοι! Κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις, διεκδικήσεις συντεταγμένα, με  συνεννόηση...

15 Φλεβάρη 2024: Αγρότες... η νίκη της εξουσίας...Πέρασαν τόσα χρόνια... μόνο ο αφέντης άλλαξε...

Σε μια "φυσιολογική" κοινωνία, η εξέγερση των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των ψαράδων θα έπρεπε να γίνει η εξέγερση όλων...
Οι πολιτικές των ελίτ, μέσω των επάρχων κυβερνητών τους στις χώρες της λεγόμενης "Ευρωπαϊκής Ένωσης", των παράλογων και παραληρηματικών "πράσινων" πολιτικών, αυξήσεων στις τιμές των καυσίμων, όρια στην παραγωγή, το εμπόριο, τις εξαγωγές, τους φόρους και τους δασμούς κάθε είδους.
Θέλουν πολύ το ΤΕΛΟΣ μας!
Αν δεν παράγουν οι δικοί μας αγρότες, αν δεν πάψουν οι περιορισμοί στην κτηνοτροφία, την αλιεία... τι θα φάμε;
Πόσο θα πληρώσουμε για εισαγόμενα προϊόντα;
Αυτοί οι τομείς έχουν ήδη αυξηθεί σε τιμές: τι θα συμβεί εάν μειωθεί ακόμη περισσότερο η προσφορά;
Τι θα ταΐσουμε τα παιδιά μας;
Θα αποδεχθούμε το "ευρωπαϊκό φρενοκομείο διατροφής": γρύλους, κατσαρίδες, διάφορα έντομα, συνθετικά τρόφιμα, που η «αγαπημένη» μας Ευρωπαϊκή Ένωση έβαλε στη ζωή μας "για το καλό μας" σ' όλη την επικράτεια υπό τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της!

Μήπως οι αγρότες παλεύουν για "επιδόματα" (Pass), για μια αναβολή μερικών εκ των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της λεγόμενης "Κοινής Γεωργικής Πολιτικής 2023-27", που άρχισε να εφαρμόζεται την 1η Γενάρη 2023;
Πάντως, έδωσαν μια μεγάλη βοήθεια στην κυβέρνηση, ώστε να "διαπραγματευτεί" με αναβολή όλων των περιορισμών που αποφάσισε το Διευθυντήριο (η διορισμένη Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που είναι το αφεντικό κι όχι το χωρίς καμία αρμοδιότητα ευρωκοινοβούλιο). Άλλωστε, ήδη η Ούρσουλα έδωσε "ψίχουλα" κι ανακοίνωσε ορισμένες αναβολές εφαρμογής, ου είναι ο "πάτος του βαρερλιού" που έξυσε ο Μητσοτάκης κι όλοι οι άλλοι ευρωπαίοι υπάλληλοι (πρωθυπουργοί) των χωρών μελών της ΕΕ.
Οι παγκόσμιες ελίτ δεν κρύβουν τι σκοπεύουν να κάνουν με την ευρωπαϊκή γεωργία ("Κοινή Γεωργική Πολιτική 2023-27"). Δηλαδή, ό,τι έκαναν με τη βιομηχανία: να μεταφέρουν τα πάντα εκτός Ευρώπης.
Χώρες όπως η Ουκρανία, όπου δεν θα υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση φυτοφαρμάκων, μεταλλαγμένων, αντιβιοτικών και ορμονών για τα ζώα, θα πρέπει να θρέψουν τους ευρωπαίους πολίτες. Στις μεγάλες χώρες με αναπτυγμένη γεωργία/κτηνοτροφία (Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία), ωστόσο, θα μπορέσει να υπάρξει "γεωργία πολύ υψηλής ποιότητας", που προορίζεται για τη διατροφή των πλουσίων.
Οι πλούσιοι, γίνονται όλο και πιο πλούσιοι και θα αναζητούν βιολογικές, οικολογικές, πρωτεϊνούχες, πλούσιες σε βιταμίνες τρόφιμα και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.
Το αποτέλεσμα αυτού του νέου καταμερισμού εργασίας είναι εύκολα προβλέψιμο: ραφιναρισμένα τρόφιμα για υψηλά εισοδήματα. χημικά σκατά για όλους τους άλλους.
Είναι αυτονόητο ότι ο αγροτικός τομέας των χωρών της Δυτικής Ευρώπης προορίζεται να συρρικνωθεί σημαντικά.
Τα κόμματα του ευρωατλαντισμού γνωρίζουν όλα τα παραπάνω και υποταγμένα στ' αφεντικά τους περί άλλων τυρβάζουν, διανθίζοντας με άσφαιρα πυρά και θεατρικές κοκορομαχίες το πολιτικό θέατρο σκιών.
Οι αγρότες μας τα γνωρίζουν; Όλα αυτά είναι εντάξει για εμάς;

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top