Της Ιωάννας Υψηλάντη
Πιστεύω ότι οι λαοί της Δύσης, που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα, για κάποιον Ρώσο... Αλεξέι Ναβάλνι, έχουν, ήδη, φορέσει μαύρες πλερέζες και κλαίνε, για τον χαμό του. Τι όχι;;
Αν παρ΄όλα αυτά, δεν το κάνουν, τότε τα ΜΜΕ θα τους υποχρεώσουν με τα πρωτοσέλιδα τους.
Τότε θα κινητοποιηθούν όλες οι μυστικές υπηρεσίες που δουλεύουν στις Ανατολικές και πρώην Σοβιετικές χώρες για να το επιβάλλουν.
Μιλώ, για τα ίδια ΜΜΕ, που επί 4 μήνες, αγνοούν επιδεικτικά, την μαζική δολοφονία 11.000 παιδιών της Γάζας, από το Ισραήλ.
Μιλώ, για τα ίδια ΜΜΕ, που δεν έχουν αφιερώσει τέτοια πρωτοσέλιδα, στον ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ τους Τζούλιαν Ασσανζ, που σαπίζει στις φυλακές τους, γιατί αποκάλυψε τα εγκλήματα πολέμου των ΗΠΑ, στο Ιράκ.
Μιλώ για τα ίδια ΜΜΕ, που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα, για τον θάνατο, από βασανιστήρια στις Ουκρανικές φυλακές του Αμερικανού δημοσιογράφου.
Αλλά είδαν ξεκάθαρα ότι τον Ναβάλνι τον "έφαγε" ο Πούτιν, "γιατί ήταν ο επικρατέστερος αντίπαλος του!"
Ναι! Αυτός ο χρηματοδοτούμενος, από την Γερμανία και άλλες χώρες της Ευρώπης, μπλόγκερ, που η ανταπόκριση του στο Ρωσικό κοινό δεν έφτανε, ΟΥΤΕ στο 1%, αυτός ήταν ο κίνδυνος για τον Πούτιν!
Η παγκόσμια αστυνομία, τα παραδείγματα ηθικής, όπως ο Μπάιντεν, ο Μακρόν, ο Ζελένσκι, η λεσβία της Ρουμανίας Μάγια Σάντου κ.α. ξεσηκώθηκαν και ζητούν τον λόγο, από τον Πούτιν, πριν καν γίνει η αυτοψία, πριν καν αποκτήσουν κάποιο επιχείρημα στις κατηγορίες τους. Και μάλιστα, ένα μήνα πριν τις εκλογές, για Πρόεδρο, στην Ρωσία.
Την εγκυρότητα των εκλογών θέλουν να αποδομήσουν!
Αλλά είπαμε! Και για το νύχι που μου έσπασε, "φταίει ο Πούτιν!"
Ειδικά για τον Ευαγγελάτο, που είπε ότι η μάνα του Ναβάλνι τον επισκέφθηκε, στην φυλακή, αυτόν τον μήνα και τον βρήκε μια χαρά, ας πάρει μια ιδέα, για την κατάσταση του!
Αυτός δεν άντεξε στον τόσο "ηρωισμό" του να επιστρέψει, από την Γερμανία στην Ρωσία, για να δικαστεί και κατέρρευσε στο προαύλιο της φυλακής, μετά από απεργία πείνας. Αντί για σύμβολο ηρωισμού, που τον προετοίμαζε η Δύση, έγινε σύμβολο χλευασμού των Ρώσων.
Τώρα οι Δυτικοί κλαίνε για την "επένδυση", που πήγε χαμένη και μάλιστα ταυτόχρονα με την άλλη τους "επένδυση". Το χάσιμο και της Αβντέγιεφκα, στην Ουκρανία.

 
Top