Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι καταγγελίες σε βάρος του Παύλου Χαϊκάλη, όπως σχολίασε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας.

«Λογικά το πολύ τρέξιμο έχει τελειώσει για μένα πάνω σε αυτό το θέμα. Εκτός αν έρθει κάτι καινούριο. Δεν υπάρχει νέα καταγγελία. Οι εκκρεμότητες που έχουν μείνει είναι στις υποθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη», δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Νίκη Κώτσου και τη Real News, με το κοινό να αναμένει σύντομα εξελίξεις.

Νέες καταγγελίες μπορεί να μην υπάρχουν, οι υπάρχουσες όμως είναι αρκετά σοβαρές για να προκαλέσουν την ανησυχία των δύο πρωταγωνιστών, καθώς οι υποθέσεις τους αποτέλεσαν μεγάλο θέμα συζήτησης τη σεζόν που έφυγε.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, βέβαια, κινήθηκε άμεσα και σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από τον Φιλιππίδη. Πριν καν κατονομαστεί από το φερόμενο ως θύμα τον ορέξεών του, Ηλιάνα Αραβή, φρόντισε να δώσει ο ίδιος τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα!» του OPEN, να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή όσων συνέβησαν και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την ηθοποιό και την οικογένειά της αν την έφερε σε δύσκολη θέση.

Ακόμα, έστειλε επίσημη ανακοίνωση στα Μέσα μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, στην οποία ξεκαθάριζε πως στην περίπτωση της συγκεκριμένης κοπέλας «έτρεφε αληθινά αισθήματα».

Αληθινά μετανιωμένος ή όχι, ένα έχει σημασία: Ο Χαϊκάλης -σε αντίθεση με τον Φιλιππίδη που εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα- ακολουθεί πιστά τη γραμμή των δικηγόρων του, μη αρνούμενος ότι φλέρταρε νεαρές ηθοποιούς (πάντα εντός επιτρεπτών ορίων, όπως δήλωσε στο ΟPEN), επιλέγοντας, όμως, μετά τη συνέντευξη εκείνη να απέχει από τα Μέσα.

Ο ίδιος, δεν έχει σκοπό ούτε να εμφανιστεί στα social media από τα οποία απέχει συνειδητά εδώ και μήνες, ούτε να προχωρήσει σε νέες δηλώσεις σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων, καθώς κάτι τέτοιο μόνο να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του μπορεί.

Αντιθέτως, μέσα στο πρώτο μισό της σεζόν που ξεκινά, αναμένεται να παρακολουθήσουμε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τις φυλακές Τρίπολης.

Να σημειωθεί, πάντως, πως παρά τη στάση που κρατά ο Χαϊκάλης τους τελευταίους μήνες, οι καταγγελίες για παρενοχλήσεις και απόπειρες βιασμού είναι σοβαρές και οι γυναίκες που εμφανίστηκαν στο ΣΕΗ, καταγγέλλοντάς τον δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο.
Πηγή: dailymedia.com.gr

 
Top