Της Ιωάννας Υψηλάντη

Σας συνιστώ να διαβάσετε προσεκτικότερα, την επικείμενη αλλαγή του νόμου, "για την διασπορά ψευδών ειδήσεων"...
Διατυμπανίζουν ότι "επιτέλους θα σωθούν ζωές", από τους "ψεκασμένους" με την αλλαγή του νόμου, χωρίς ν΄αναφέρονται και στα υπόλοιπα σημεία, που περιλαμβάνει η μετατροπή του.
Όπως αναφέρει η πρόταση, που μπήκε σε διαβούλευση, μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, θα προβλέπονται ποινές, άνω των τριών ετών, (οπότε θα εκτίονται), σε όσους "δημόσια, ή μέσω διαδικτύου, διαδίδουν ή διασπείρουν με οποιονδήποτε τρόπο, ψευδείς ειδήσεις, που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο, στους πολίτες, ή ΝΑ ΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,  ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ή στη δημόσια υγεία". (τελευταία η δημόσια υγεία!!!)
Λοιπόν, όποιος δεν εμπιστεύεται τον  καπιταλισμό, τον νεοφιλελευθερισμό, διαφωνεί με την κρατική και κυβερνητική διαφθορά και διαπλοκή, αντικρούει πλαστά οικονομικά στοιχεία, όπως της ΕΛΣΤΑΤ, που μας έβαλε στο ευρώ και εκφράζει υποψίες ότι πέφτουν χοντρές μίζες σε αξιωματούχους του δημόσιου βίου, θα στέλνεται, πίσω απ΄τα σίδερα.
Το ίδιο θα συμβεί και για όποιον τολμήσει ν΄αναφερθεί, στο παρασκηνιακό νταραβέρι της Τουρκικής και Ελληνικής ελίτ, για το μοίρασμα του Αιγαίου και των πετρελαίων του, για την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας με τα Μνημόνια και την εγκατάσταση ξένων βάσεων, που αποτελούν κίνδυνο σε μια πολεμική σύρραξη, ή για την εισροή τζιχαντιστών με το πρόσχημα της προσφυγιάς, στον Ελληνικό χώρο.
Για την κυβέρνηση των χουντικών νόμων, κατά παράβαση του Συντάγματος και των νόμων, που το θωρακίζουν, προέχει να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη των πολιτών, στις παράνομες ενέργειες της!!!!
Η ΠΡΩΤΗ, που θα πρέπει να δικαστεί, για όλες τις παρανομίες της , στα ανθρώπινα, στα κοινωνικά, στα δημόσια και στα εργασιακά δικαιώματα είναι η κυβέρνηση του Κούλη Μητσοτάκη και η μουγκή, απαθής αντιπολίτευση, που παρακολουθεί άπραγη την φασιστική κατρακύλα του πολιτεύματος με το πρόσχημα της...πανδημίας! Υπάρχει το άρθρο 120 του Συντάγματος! Διαβάστε το επιτέλους!
Ενδιαφέρθηκε το γκρουπούσκουλο της καλοταϊσμένης, με το αίμα του λαού, οικογένειας, για την δημόσια υγεία, ξεχνώντας τα ράντζα, τα κλεισμένα μετά, από 2ετία, ραντεβού, τα φακελάκια, την άθλια κατάσταση των νοσοκομείων και των δομών υγείας, τους απλήρωτους υγειονομικούς, την έλλειψη ασθενοφόρων και τους νεκρούς από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, γιατί δεν υπάρχουν ΜΕΘ! Τα ξέχασε όλα! Ποτέ δεν υπήρξαν!
Οι "ψεκασμένοι" φταίνε!
Οι "ψεκασμένοι", παρέδωσαν την κυριαρχία της χώρας στους ξένους, διαπράττοντας εθνική προδοσία!
Οι "ψεκασμένοι" βούλιαξαν στη φτώχεια τον λαό!
Οι "ψεκασμένοι" έστησαν ξένες βάσεις στη χώρα και στέλνουν στρατεύματα σε πολύπαθες χώρες!
Οι "ψεκασμένοι" κατήργησαν την αυτοδιάθεση των ατόμων, εκβιάζοντας με ασιτία και στέρηση βασικών αγαθών, για την ζωή τους, οικογένειες με παιδιά!
Οι "ψεκασμένοι" εμβολιάζουν άκριτα, παιδιά και νέους με πειραματικά γενετικά σκευάσματα!
Οι "ψεκασμένοι" εξαναγκάζουν σε οικονομική αιμορραγία φτωχούς ανθρώπους, για αυτοδιαγνώσεις, με τεστ, που άλλες προδιαγραφές έχουν και αλλιώς εφαρμόζονται! (1,2 δις μέσα σ΄έναν χρόνο, για τα τεστ 2 εκατομμυρίων εργαζομένων, σε τσέπες ιδιωτών!).
Μάλιστα, Κούλη μου! Βρισκόμαστε, πια,  σε φάση, που τα μηδενικά, γίνονται νούμερα!

 
Top