“Το θαύμα έχει γίνει και πιστεύουμε πως θα συντελεσθεί ολοκληρωμένο” δήλωσε ο θείος της 8χρονης Αλεξίας, ο πατέρας Αλέξιος Σαμαρτζής, μετά τις θετικές εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του κοριτσιού, που τραυματίστηκε από σφαίρα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Tο παιδί μας βγήκε από μία μεγάλη δοκιμασία τόνισε ο πατέρας Αλέξιος, σημειώνοντας ότι η Αλεξία ανταποκρίνεται σε κάποια ερεθίσματα, κάτι που ο ίδιος χαρακτήρισε ως "ενθαρρυντικό” γεγονός. “Ευελπιστούμε πως θα έχει τις λιγότερες βλάβες”, πρόσθεσε μιλώντας στα Μεσημβρινά Γεγονότα του STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Ο θείος της 8χρονης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά όλους εκείνους που προσευχήθηκαν και συνεχίζουν να προσεύχονται για το κορίτσι, όπως και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Παίδων, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

“Αισθανόμαστε πως οι προσευχές τους φτάνουν στον θρόνο του θεού μας, εισακούγονται", ανέφερε.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Αλεξίας, η 8χρονη νοσηλεύεται πλέον εκτός της Μονάδος Εντατικής θεραπείας σε Χειρουργικό Τμήμα.

Πηγή: tvstar.gr

 
Top