Δείτε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα argolikeseidhseis το σπίτι στο Πόρτο Χέλι, στο οποίο βρέθηκαν νεκροί ο 34χρονος αστυνομικός και η φίλη του το πρωί της Παρασκευής.

Ο 34χρονος αστυνομικός και η φίλη του, ηλικίας 23 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί στο σπίτι που διέμενε ο πρώτος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, από τις έως τώρα ενδείξεις δεν φαίνεται πιθανό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής, ενώ αναμένεται η νεκροψία - νεκροτομή που θα ρίξει «φως» σε αυτή την τραγωδία.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι γονείς της κοπέλας που ανησυχούσαν, γιατί η κόρη τους είχε να δώσει σημεία ζωής από προχθές (Τρίτη 8 Ιανουαρίου), πήγαν σε Αστυνομικό Τμήμα της Αργολίδας, όπου υπηρετούσε, μάλιστα, o 34χρονος και δήλωσαν την εξαφάνισή της. Τότε αστυνομικοί, που γνώριζαν ότι ο συνάδελφός τους ήταν φίλος με τη νεαρή γυναίκα, πήγαν στο σπίτι που διέμενε και όταν μπήκαν μέσα είδαν το ζευγάρι να είναι νεκρό. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές εξετάσεις θα προσδιορίσουν τα αίτια του θανάτου

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου ενός 35χρονου αστυνομικού και μίας 24χρονης, που βρέθηκαν νεκροί σήμερα το πρωί στο σπίτι του αστυνομικού, στην περιοχή Βερβερόντα, κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Έπειτα από την ανεύρεση των πτωμάτων κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος, μετά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε, πιθανολογεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Ο 35χρονος και η 24χρονη βρέθηκαν νεκροί από αστυνομικούς της τμήματος Ερμιονίδας, στο πλαίσιο έρευνας που έκαναν για τον εντοπισμό της 24χρονης, την οποία αναζητούσαν συγγενικά της πρόσωπα.

 
Top