Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε αποδεκτή την πρόταση της θρυλικής ομάδας Παλαιό Πασόκ το Ορθόδοξο και κατεβαίνει ως επικεφαλής του ομώνυμου κόμματος τόσο στις δημοτικές όσο και στις εθνικές εκλογές.

Η συγκλονιστική αυτή είδηση ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα μια και οι ψηφοφόροι του παλαιού Πασόκ είτε από άποψη είτε για χαβαλέ θα ψηφίσουν το συγκεκριμένο κόμμα που αναμένεται να ξεπεράσει το 8%.


Στο μεταξύ οι εκδόσεις iWrite, η σελίδα “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο” και δεκάδες σύντροφοι λογοτέχνες του σοσιαλισμού, σας προσκαλούν σε μία ανεπανάληπτη παρουσίαση του συλλογικού βιβλίου “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο: Σοσιαλιστικές Ιστορίες 80s – 90s”.

Σάββατο 09 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00 στο Polis Art Cafe (Πεσματζόγλου 5, Αθήνα). Πρόκειται για το αίθριο της Στοάς του Βιβλίου, στάση μετρό «Πανεπιστήμιο» .

To «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο» είναι η μεταφορά σε βιβλίο της ομώνυμης και δημοφιλούς σελίδας του Facebook, που κινείται ανάμεσα στο humor και την πολιτική ανάλυση.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο της εποχής του διαδικτύου, που εκφράζει το παγκόσμιο κίνημα της νοσταλγίας στη χώρα μας. Μία παλινδρόμηση της γενιάς των ‘80s και των ‘90s στα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια και η ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας να επιστρέψει στην ασφάλεια της ευημερίας, της ανάπτυξης και της προοπτικής. Μια πορεία προς τον πράσινο Ήλιο, παρόμοια με αυτή του Ικάρου.

Οι Εκδόσεις iWrite, σε συνεργασία με τους πυρηνάρχες της σελίδας «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο», προσκάλεσαν νέα συγγραφικά ταλέντα στον διαγωνισμό διηγήματος «Σοσιαλιστικές Ιστορίες ‘80s – ‘90s». Αποτέλεσμα του καλέσματος αυτού αποτελεί το πόνημα που κρατάτε στα χέρια σας. Μία συλλογή διηγημάτων που συναποτελούν ένα αμάλγαμα ευθυμογραφίας, νοσταλγίας και σοσιαλιστικής εξτραβαγκάντζας.

Η ανάγνωση του βιβλίου συνοδεύεται ιδανικά από μια φιάλη ιαπωνικού whiskey, νότες της Ρίτας σε full HD και ζιβάγκο πλεκτό από κινέζικα κλωστήρια. Τούτες τις στιγμές βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από το απόλυτο δώρο για συνταξιούχους με φαγωμένο εφάπαξ, πρώην λουλουδούδες στα «Σόδομα», αλογομούρηδες με νάιλον-γυαλιστερές φόρμες και νεολαίους πτυχιούχους LOWER.

kourdistoportocali.com


 
Top