Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Αν εσείς οι λευκοί άνθρωποι δεν ερχόσασταν ποτέ,
αυτή η χώρα θα...
ήταν όπως έναν καιρό.
Τα πάντα θα διατηρούσαν την αρχική αγνότητα.
Εσείς χαρακτηρίσατε αυτό τον τόπο άγριο, αλλά δεν ήταν.
Ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
Τα ζώα δεν είναι άγρια, είναι μόνον ελεύθερα.
Κι εμείς είμασταν ελεύθεροι πριν τον ερχομό σας.
Εσείς μας μεταχειριστήκατε ως άγριους,
μας ονομάσατε βάρβαρους, απολίτιστους.
Αλλά εμείς είμασταν απλώς ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!»
Άνεμος Αντάρτης

100.000.000 εκατομμύρια αυτόχθονες, ιθαγενείς Αμερικανοί εξολοθρεύτηκαν: Γιατί κανείς δεν θυμάται τη μνήμη τους;
Κάτι περίεργο συμβαίνει με τα ΜΜΕ... Πως και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ολόκληρου του δυτικού "πολιτισμένου" κόσμου δεν μιλούν ποτέ γι' αυτό το αληθινό Ολοκαύτωμα;
Γιατί τα σχολικά βιβλία δεν γράφουν για το μεγαλύτερο έγκλημα Γενοκτονίας στην ανθρωπότητα;
Η πλήρης εξολόθρευση όλων των φυλών Ινδιάνων στη Βόρειο και Κεντρική Αμερική από τους δυτικούς.
Το Ολοκαύτωμα για το οποίο κανείς δεν θέλει να μιλήσει: 31 Ιανουαρίου 1876, οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργούν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους Ινδιάνους (καταυλισμούς τα βάπτισαν) προκειμένου να εφαρμόσουν την "τελική τους εξόντωση"!
Τι παράξενη "συγκυρία"... πριν και μετά το ολοκαύτωμα των Εβραίων το θρήσκευμα (που το ταυτοποίησαν μάλιστα με το ναζιστικό σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς που δημιούργησαν στην Παλαιστίνη) υπάρχει το Ολοκαύτωμα που όλοι αποσιωπούν.
100 εκατομμύρια ανθρώπινες ψυχές αποδεκατίστηκαν. Σχεδόν όλες οι φυλές σφαγιάστηκαν εξολοκλήρου και η καταστροφή του βίσονα τους είχε στερήσει την επιβίωσή τους.
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα γκέτο που χαρακτήρισαν "νησιά κατοικίας" σε άγονες εκτάσεις για την "εκπαίδευσή" τους, ήταν δήθεν θεσμός για την προστασία των εθίμων τους. Εκεί, που η εξόντωση ήταν ένα "χάδι" μπροστά στους φούρνους των ναζί.
Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι πραγματικοί Αμερικανοί διώχτηκαν και δολοφονήθηκαν, απογυμνώθηκαν από τα πάντα. Όσοι επιβίωσαν μεταφέρθηκαν αργότερα σε χωματερές (χώρους υγειονομικής ταφής ή μολυσμένης γης), σε χωματερές πυρηνικών αποβλήτων κι οι γυναίκες στειρώθηκαν ενάντια στη βούλησή τους από την αμερικανική κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν το πρόγραμμα στείρωσης των γυναικών ώστε να σταματήσει η "διάδοση της ράτσας" και μόλυνσης των "πολιτισμένων" τον 20ο αιώνα.
Από το 1940 ως και το 1980 στειρώθηκε βίαια το 40% των αυτοχθόνων γυναικών. Ένα ανθρωποκυνηγητό εναντίον των γυναικών...
Μια τερατώδη γενοκτονία, γεμάτη με συνεχείς σφαγές, εξολόθρευση ολόκληρων χωριών, σατανικές μέθοδοι που λειτουργούν με επιστημονικό σχεδιασμό: λιμοκτονούν τους Ινδιάνους με σάρωση των κοπαδιών από βίσονες, βίαια εγκατάσταση σε ερήμους για να τους οδηγήσουν στο θάνατο από κακουχίες και ασθένειες.
Εκείνο που δεν συνέλαβε καν ο νους των ναζί... προμήθευαν τους Ινδιάνους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης με κουβέρτες όπου οι "πολιτισμένοι επιστήμονες" εμπότιζαν με  μικρόβια ευλογιάς, λέπρας και φυματίωσης. Η "επιστήμη" στην υπηρεσία της Γενοκτονίας ώστε να επιταχυνθεί και να επιλυθεί χωρίς φούρνους το "Ινδιάνικο Ζήτημα".
 
Κι όλα αυτά ακόμη και την ίδια περίοδο που οι "πολιτισμένες" ΗΠΑ πολεμούσαν τον "ναζισμό", που ήδη είχαν ξεπεράσει σε θηριωδία.
Πρόκειται για το Μεγαλύτερο Ολοκαύτωμα στην παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας, τόσο σε διάρκεια χρόνου (5 ολόκληρους αιώνες για να εξολοθρευτούν 100 εκατομμύρια Άνθρωποι), όσο και σε αριθμό ανθρώπων.
Οι ΗΠΑ προχώρησαν στη Γενοκτονία των 100 εκατομμυρίων κατοίκων... αλλά δεν πρέπει να γνωρίζουμε τίποτα για αυτό το Ολοκαύτωμα!
Δεν υπάρχει για τους "πολιτισμένους" Ημέρα Μνήμης για αυτό το Ολοκαύτωμα...

Ας ελπίσουμε πως όταν ο κύριος Τσίπρας απευθυνόταν στον κύριο Τραμπ και του τόνιζε με περηφάνια "Τις δύο χώρες συνδέει μία ισχυρή φιλία η οποία στηρίζεται στις κοινές δημοκρατικές αρχές και στις κοινές αξίες των δύο λαών", απλώς δεν γνώριζε για το Ολοκαύτωμα 100 εκατομμυρίων Ανθρώπων, αλλά και τους Έλληνες πατριώτες και κομουνιστές που σφαγίασαν στην πατρίδα μας οι ΗΠΑ... κι ήταν μία ακόμη γκάφα του λογογράφου του...
 
Top