Στη σύλληψη ενός 65χρονου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή και κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης χρησιμοποιώντας λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης, επικοινώνησε με την17χρονη και την έπεισε να μεταβεί από άλλο Νομό της χώρας σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, όπου, αφού την οδήγησε στο σπίτι του, ασέλγησε σε βάρος της.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τους υπολογιστές κι ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για την επικοινωνία του με την ανήλικη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Όπως μεταδίδει το agrinionews.gr, η υπόθεση ήρθε στο φως όταν συγγενείς της ανήλικης ενημέρωσαν την αστυνομία ότι η κοπέλα παρασύρθηκε - ενδεχομένως μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας - από έναν άνδρα 65 ετών κι έφυγε από το σπίτι της στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 17χρονη επιβιβάστηκε το περασμένο Σάββατο σε λεωφορείο που έκανε το δρομολόγιο Κέρκυρα-Αθήνα, αλλά κατέβηκε στο Αντίρριο, όπου ο άνδρας την περίμενε με το όχημά του και εν συνεχεία μετέβησαν στο σπίτι του σε χωριό του Θέρμου.

Εκεί έγινε χθες βράδυ η έφοδος των αστυνομικών του Τμήματος Θέρμου, κατά την οποία εντοπίστηκε η 17χρονη και συνελήφθη ο 65χρονος.

Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται, ενώ θα παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση.

 
Top