Η Τζίνα Μαμάκη γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και τράκαρε μέσα σε τούνελ.

Η Τζίνα Μαμάκη, μοντέλο με διεθνείς περγαμηνές, έζησε τον απόλυτο τρόμο το περασμένο Σάββατο ενώ οδηγούσε μέσα σε τούνελ, στην Αθήνα. Η νεαρή κοπέλα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία πριν από περίπου έναν χρόνο έγινε η δεύτερη Ελληνίδα -μετά τη Βίκυ Καγιά- που έφτασε στα κάστινγκ της Victoria's Secret, επέστρεφε από μια φωτογράφιση στα βόρεια προάστια το μεσημέρι του Σαββάτου. Βρισκόταν μάλιστα καθ' οδόν για τη λεωφόρο Κατεχάκη - Αλίμου, έχοντας προορισμό τα νότια προάστια, όταν η μοίρα τής έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Σαν σε σκηνή από ταινία θρίλερ που κόβει την ανάσα, την ώρα που η Τζίνα μπήκε σ' ένα μικρό τούνελ, κοντά στη λεωφόρο Κατεχάκη, ένα λάστιχο του αυτοκινήτου της παρουσίασε πρόβλημα, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του Ι.Χ. Το όχημα άρχισε να φέρνει σβούρες και από την αριστερή πλευρά του δρόμου, όπου βρισκόταν, εκσφενδονίστηκε προς τα δεξιά, όπου προσέκρουσε στην άκρη του τούνελ.

Η ξέφρενη πορεία του με την οδηγό ανήμπορη να αντιδράσει συνεχίστηκε για λίγο ακόμη, μέχρι που τελικά σταμάτησε λίγο έξω από το τούνελ, μπροστά σε έναν χώρο στάθμευσης. Σοκαρισμένο το μοντέλο, που ευτυχώς δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και φορούσε ζώνη ασφαλείας, βγήκε από το όχημα. Στο σημείο σταμάτησαν διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες του συμβάντος και έσπευσαν να βοηθήσουν, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της, η Τζίνα τη γλίτωσε πολύ φτηνά με επιφανειακά τραύματα, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους. Στο μεταξύ οι δικοί της, που ειδοποιήθηκαν αμέσως, φρόντισαν για τη μεταφορά του σμπαραλιασμένου αυτοκινήτου στο συνεργείο.

«Φοβήθηκα πολύ, αλλά τώρα είμαι καλά» δήλωσε στην «Espresso» το μοντέλο.

Τρομακτικές στιγμές

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Τζίνα Μαμάκη βίωσε θανάσιμο κίνδυνο. Το μοντέλο, που ανήκει στο δυναμικό του πρακτορείου X-Ray Models και παράλληλα με τη δουλειά του σπουδάζει τουριστικές επιχειρήσεις, ήταν μεταξύ των πελατών του πολυτελούς ξενοδοχείου «Address Downtown», στο Ντουμπάι, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2016.

«Κατεβήκαμε με τα πόδια 29 ορόφους και βγήκαμε έξω από το φλεγόμενο κτίριο. Το μόνο πράγμα που πήρα μαζί μου ήταν το κινητό μου. Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα να πάρω ούτε καν την τσάντα μου, όπου είχα μέσα τα χαρτιά μου. Το διαμέρισμα όπου μέναμε κάηκε και μαζί όλα τα πράγματά μου, από φορέματα μεγάλης αξίας μέχρι το διαβατήριό μου» είχε δηλώσει τότε η ίδια, περιγράφοντας τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε στον «πύργο της κολάσεως».

 
Top