Τριτοκοσμικές εικόνες επικρατούν στο Μουσικό Σχολείο στα Γιαννιτσά. Οι μαθητές καλούνται να κάνουν μάθημα σε αίθουσες προκάτ και λυόμενα κτίρια, γεμάτα με... σκουλήκια, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα seleo.gr.

Όπως, αναφέρουν οι ίδιοι οι μαθητές, ψεκάζουν τους χώρους με ειδικά φάρμακα για να προστατεύσουν την υγεία τους. Ήδη από τη Δευτέρα το σχολείο τελεί υπό κατάληψη, με τους μαθητές να προχωρούν σε κινητοποιήσεις, ζητώντας ένα καλύτερο και κτιριακά επαρκές σχολείο.«Ύστερα από 22 χρόνια λειτουργίας μας, φοιτούν πάνω από 150 μαθητές κάτω από αντίξοες και απαράδεκτες συνθήκες, σε αίθουσες προκάτ και λυόμενα κτίρια, επισημαίνουν, προσθέτοντας ότι «μάθημα γίνεται στα αποδυτήρια του Γυμναστηρίου, στα εργαστήρια Φυσικής, στην αίθουσα Πληροφορικής, ακόμη και στην αποθήκη του σχολείου».

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών τονίζουν ότι, «με την πάροδο του χρόνου όλες οι εγκαταστάσεις έχουν υποστεί φθορά με αποτέλεσμα να χρειάζονται επιπλέον έξοδα, ώστε να μπορεί να διεξάγεται το μάθημα χωρίς προβλήματα».

 
Top