Άγνωστοι επιτέθηκαν χθες βράδυ σε λεωφορεία στη Συγγρού και στους Αγίους Αναργύρους, τραυματίζοντας ελαφρά μία γυναίκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση στη λεωφόρο Συγγρού, σημειώθηκε, πιθανόν με πέτρες ή βολίδα αεροβόλου, λίγο μετά τις 21:00, ενώ το λεωφορείο βρισκόταν στο ύψος του Αγίου Σώστη. Από τη θραύση τζαμιού του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα.

Δύο ώρες νωρίτερα, ανάλογη επίθεση έγινε σε λεωφορείο στους Αγίους Αναργύρους, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του enikos.gr, το Σάββατο, στο λεωφορείο της γραμμής Α2 και καθώς αυτό κατέβαινε τη λεωφόρο Συγγρού προς το Φιξ, άγνωστοι πέταξαν μια μεγάλη πέτρα στην πόρτα του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Κάθε φορά που άνοιγε ή έκλεινε η πόρτα στις στάσεις, έπεφταν θραύσματα πάνω στον κόσμο.

Τελικά ο οδηγός του οχήματος έκρινε ότι δεν ήταν ασφαλής η μεταφορά των επιβατών και διέκοψε το δρομολόγιο στο ύψος του Φιξ. Το ίδιο συνέβη, σύμφωνα με τον αναγνώστη και στο λεωφορείο 550,ενώ αυτό κατέβαινε τη Συγγρού προς Π. Φάληρο.

 
Top