Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφαλείας Σπάρτης έχει μπει η αδιανόητη υπόθεση αυτοκτονίας πατέρα και γιου μέσα σε πέντε ημέρες που συγκλονίζει την Σπάρτη, καθώς πρόκειται για μέλη πασίγνωστης οικογένειας της Λακωνίας που διατηρούσαν βιοτεχνία επίπλων στην εθνική οδό Σπάρτης- Γυθείου.

Οι αστυνομικοί διερευνούν τις φήμες που έφτασαν στα αυτιά τους για ένα μυστικό που “βάραινε” τη συνείδηση του 71χρονου πατέρα Νίκου Χ., του οποίου την αποκάλυψη δεν άντεξε ούτε ο 42χρονος γιος του Γιάννης. Ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας ή συνεργάτη του, ώστε να γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που πήραν μαζί τους στον τάφο.

Ο 42χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του σπιτιού του στο χωριό Πολοβίτσα, το μεσημέρι της Παρασκευής, χωρίς να αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοχειρίας του. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, είχε βρει ο ίδιος μαζί με αστυνομικούς νεκρό μέσα σε μία λίμνη αίματος τον 71χρονο πατέρα του, που είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα σε έναν χώρο της βιοτεχνίας. Ούτε εκείνος, όμως, είχε αφήσει κάποιο σημείωμα...
 
Top