Την προσωπική του "Οδύσσεια" στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης περιέγραψε ο Γιάννης Σταμούλης, ο οποίος είναι Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

"Όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια που λένε και στο χωριό μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμούλης και πρόσθεσε: "Μόλις κατεβήκαμε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης από την πτήση από την Αθήνα, όλοι οι επιβάτες κληθήκαμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε δείχνοντας τα ταξιδιωτικά μας έγγραφα λες και ήμασταν σε μια χώρα του τρίτου κόσμου, ή λες κι εμείς είμαστε μια χώρα του τρίτου κόσμου".

"Ρώτησα τον αστυνομικό που έκανε τον έλεγχο αν είμαστε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή αν η Γερμανία ή η Ελλάδα βγήκε από την Ευρώπη κι εκείνος μου απάντησε χαμογελώντας ότι είναι κρατική οδηγία. Τον ρώτησα αν γίνεται το ίδιο και σε άλλους επιβάτες από άλλες χώρες της Ευρώπης και μου απάντησε 'Όχι, γίνεται μόνο σε αυτούς από την Ελλάδα΄".

"Ένιωσα ντροπή και για τη δουλειά των ανδρών και γυναικών της ελληνικής αστυνομίας που κάνουν νομίζω με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά τους ελέγχοντας και φυλάττοντας τις πύλες της χώρας. Άρα αυτό σημαίνει ότι απαξιώνεται η δουλειά τους από τους Γερμανούς", ανέφερε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 
Top