Μεγάλοι αγώνες γίνονται στο International Champions Cup, το κορυφαίο τουρνουά του καλοκαιριού, στο οποίο ορισμένες από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Το International Champions Cup ολοκληρώνεται με τέσσερα σπουδαία παιχνίδια, ανάμεσά τους το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, που διεξάγεται στο Μαϊάμι.

Το πρόγραμμα στο τουρνουά των ΗΠΑ περιλαμβάνει και τους αγώνες Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ και Ρόμα-Γιουβέντους. Στο μοναδικό παιχνίδι που γίνεται στη Σιγκαπούρη θα αναμετρηθούν η Τσέλσι και η Ίντερ.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες του International Champions Cup, Τσέλσι-Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Ρόμα-Γιουβέντους.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει.

 
Top