Γεμάτη σκουπίδια είναι η παραλία στη Νήσο Χρυσή (Γαϊδουρονήσι), που απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα την επικαιρότητα, λόγω της υπόθεσης φοροδιαφυγής επιχειρηματία.

Στο νησί υπήρχαν καντίνες που έκλεισαν, καθώς στον επιχειρηματία βεβαιώθηκαν παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων, καθώς και για άλλες παραβάσεις.

Όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, τα σκουπίδια έχουν ξεχειλίσει από τους κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να χαλάει το όμορφο τοπίο του νησιού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info2@enikos.gr

 
Top