Καθημερινό φαινόμενο αποτελεί η ασυνειδησία των οδηγών αυτοκινήτων αλλά και δικύκλων, καθώς με την κακή οδηγική συμπεριφορά τους αλλά και τις ασυνείδητες πράξεις τους, προκαλούν διάφορα προβλήματα. Πολλοί παρκάρουν όπου βρουν χώρο, ακόμη κι αν εκεί απαγορεύεται ρητώς η στάθμευση.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από την παραλία Βαρέα των Μεγάρων, οι οδηγοί προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους, παρκάρουν... όπου τους βολεύει! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητά τους πάνω στα πεζοδρόμια, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που δημιουργούν στους πεζούς.

Μάλιστα, στην περιοχή παρατηρείται και το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης στον ποδηλατόδρομο που βρίσκεται κατά μήκος της παραλίας. Ο ποδηλατόδρομος είναι μονίμως "κατειλημμένος" από οχήματα, με αποτέλεσμα οι ποδηλάτες να μην μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info2@enikos.gr

 
Top