Απελπισμένοι είναι οι κάτοικοι σε αρκετές περιοχές της Αττικής, καθώς οι γειτονιές έχουν μετατραπεί σε ...μικρές χωματερές.

Παρά το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες η αποκομιδή των σκουπιδιών, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι αφόρητη.

Τα σκουπίδια έχουν γεμίσει τους δρόμους και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Σε φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr σήμερα, από την οδό Πέλικα στο Ψαλίδι Αμαρουσίου, βλέπουμε τα σκουπίδια να έχουν σχηματίσει λόφους, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του δρόμου, αλλά και του πεζοδρομίου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info2@enikos.gr

 
Top