Τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι ένα καθημερινό πρόβλημα, από τα αρκετά που συναντά κανείς κυκλοφορώντας στους ελληνικούς δρόμους. Tο διπλοπαρκάρισμα είναι δείγμα ασέβειας στον άνθρωπο, τους νόμους και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα.

Βέβαια, υπάρχουν και τα διπλοπαρκαρίσματα τα οποία κερδίζουν "όσκαρ γαϊδουριάς", όπως αυτό που κατέγραψε αναγνώστης του enikos.gr στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Σμύρνης στο Αιγάλεω.

Ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου δεν "διπλοπάρκαρε" απλά το αυτοκίνητό του, αλλά επειδή - προφανώς - θα αργήσει να το πάρει, έβαλε και ηλιοπροστασία.

Μάλλον η προστασία του αυτοκινήτου του, από την προστασία των πεζών και των διερχομένων αυτοκινήτων, είναι πιο σημαντική για αυτόν τον οδηγό.

Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο στο info@enikos.gr.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/.

 
Top