Οι "εξωγήινοι" έχουν υπό ομηρία το διαστημικό όχημα της NASA και έστειλαν ένα περίεργο μήνυμα πίσω στη Γη, υποστηρίζουν οι ειδικοί.



Το διαστημόπλοιο «Voyager 2», άφησε τη Γη το 1977 και είναι το μόνο διαστημικό σκάφος που έχει περάσει τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, έστειλε παράξενα μηνύματα σε μια άγνωστη γλώσσα 33 χρόνια μετά.



Οι θεωρητικοί συνωμοσίας έχουν κάνει πολλά σχόλια, δήλωσαν ότι έχουν γίνει από έναν επιστήμονα της NASA, σε μια σειρά από βίντεο που κάνουν το γύρο, σε απευθείας σύνδεση.
Το Voyager 2 ήταν περίπου 15 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακρυά από τη Γη, όταν το μήνυμα στάλθηκε πίσω.

Voyager-2-Hacked

Σύμφωνα με την Φυσική Αστρονομία, της NASA,ο εμπειρογνώμονας Kevin Baines, δήλωσε: «Σε μια απόσταση περίπου 15 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τη Γη, το Voyager 2 ξαφνικά άρχισε να στέλνει τα δεδομένα σε μια γλώσσα την οποία δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε.
«Κάτι ή κάποιος έχει αλλάξει το σύστημα επικοινωνίας στο διαστημόπλοιο Voyager 2."
The President of the World Chess Federation claims he was abducted and believes that chess was invented by aliens.Το Voyager 2 έχει επίσης επισκεφτεί τον Δία και τον Κρόνο.Ο κ Baines φέρεται να είπε μετέπειτα,ότι η ανάλυση έδειξε ένα συστατικό σε ένα δυαδικό σύστημα με κωδικό που άλλαξε σε 0-1.
Και πρόσθεσε: «Η εκτίμηση των άλλων συστημάτων,στην ομάδα του Voyager δεν μπορούσε να βρει κανένα ελάττωμα. Μόνο ένα σύστημα άλλαξε. "

Προβλήθηκε το επιχείρημα ότι μια τέτοια συγκεκριμένη αλλαγή στο σύστημα του υπολογιστή σημαίνει ότι το Voyager 2 είχε παραποιηθεί.

Η NASA διερευνάσύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο ότι κάποιος είχε χακάρει το διαστημικό σκάφος από τη Γη.


http://players.brightcove.net/2540076170001/4kfqgmETl_default/index.html?videoId=5271508951001



http://www.express.co.uk/news/weird/768270/Aliens-Hack-Nasa-Voyager-2 AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com
 
Top