Το Windows 10 Redstone 3 Update αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μετά από το Windows 10 Creators Update.

To Windows 10 Creators Update υπολογίζεται ότι θα κάνει την εμφάνισή του εντός του Απριλίου 2017, ενώ στα τέλη του έτους αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το Windows 10 Redstone 3 Update, χωρίς να διευκρινίζεται η ακριβής ημερομηνία διάθεσής του στο κοινό. Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι προετοιμάζεται για τη διάθεση του νέου update σε μία παρουσίαση στην Αυστραλία. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες αναφορικά με το τι θα περιλαμβάνεται στο νέο update του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Το betanews.com αναφέρει ότι μέσα στο Windows 10 Redstone 3 Update θα υπάρχουν στοιχεία σχεδιασμού με βάση τη φιλοσοφία του Project Neon, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά. Η έναρξη των δοκιμών των όσων θα προσφέρει το Windows 10 Redstone 3 Update αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά τη διάθεση του Windows 10 Creators Update στο κοινό, δηλαδή στις αρχές της άνοιξης.

Τα Windows 10 ξεκίνησαν να είναι διαθέσιμα στο κοινό τον Ιούλιο του 2015 και το πρώτο πακέτο αναβάθμισης ήρθε τον Νοέμβριο του 2015, με το όνομα November Update. To Anniversary Update έκανε την εμφάνισή του τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, ενώ το Windows 10 Creators Update θα είναι το τρίτο πακέτο αναβάθμισης στη σειρά. Tο Windows 10 Redstone 3 θα είναι το τέταρτο Update του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Πηγή


 
Top