Από ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ....

Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ...

ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ κας... ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ!

"Αγαπητό aigaleopress,

Πρώτο θέμα συζήτησης στα γραφεία του δημαρχείου Αιγάλεω αποτελεί η άσκηση έφεσης στην εργαζόμενη που δικαιώθηκε δικαστικά για να επιστρέψει στην υπηρεσία της στο "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ".
Έχω να σας καταγγείλω ότι υπήρξε στιχομυθία μεταξύ ενός συνδικαλιστή του Συριζα στον δήμο Αιγάλεω και στην πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής και Αντιδήμαρχο της διοίκησης, κ. Γιάννας Χριστόγλου που είναι και  ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ...
Συγκεκριμένα ο συνδικαλιστής ρώτησε την κ. Χριστόγλου γιατί έχει τόσο μανία στο να ασκηθεί έφεση εναντίον μιας φτωχής κοπέλας και μητέρας και εκείνη  του απάντησε ότι ....τι τον νοιάζει αφού η εργαζόμενη δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ!

Καταλάβατε;;

Κατά την συγκεκριμένη κυρία όποιος δεν ανήκει στα 20.000 εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στο Πανελλήνιο είναι εχθρός και πρέπει να του ασκούμε έφεση στην πρωτόδικη απόφαση που τον δικαιώνει!
Θυμίζω ΟΜΩΣ στην κυρία ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ότι ΠΕΡΙΣΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΗΘΕΙ ΕΦΕΣΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 43 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΕΦΕΣΗ!

Επίσης της υπενθυμίζω ότι τον ΣΥΡΙΖΑ τον ψήφισε το 36% του Ελληνικού λαού και όχι μόνο τα 20.000 εγγεγραμμένα μέλη στα οποία ανήκει και η ίδια...

Με αυτά που κάνετε κ. ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ και η παράταξη σας  θα επανέλθει στο 3-4%...πολύ σύντομα!

Ελπίζω να αφήσει αυτήν την αλαζονική στάση εναντίον της εργαζόμενης που είναι και μητέρα όπως και η ίδια και να πάρει πρωτοβουλία ώστε να ανακληθεί η έφεση εναντίον μιας φτωχής κοπέλας!

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ  ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΠΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ"!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

-ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ : ΑΘΛΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...

-ΓΙΑΝΝΑ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ : ΜΕ ΥΦΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...



-ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΣΕ ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗ : ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ....Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ!
-

-ΧΟΝΤΡΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΤΖΟ...ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΙΡΜΠΑ...



 
Top