Νίκησε το Αιγάλεω και ποντάρει σε δικαίωση
Το Αιγάλεω πήρε την Κυριακάτικη (24/5) μάχη με το Κερατσίνι επικρατώντας 2-1 για την 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ. Το ''Σίτι'', βέβαια, για να... ξαναμπεί στο κόλπο της ανόδου ποντάρει μόνο σε δικαίωση της έφεσης που έχει καταθέσει, ζητώντας να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το Ηράκλειο και παράλληλα το τρίποντο να προστεθεί στην ομάδα του Αιγάλεω. Και όλα αυτά, για το πρόσφατο επεισοδιακό παιχνίδι των δύο ομάδων. Φυσικά, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα τραβηγμένο σενάριο που δεν μπορεί παρά να δίνει ελάχιστες πιθανότητες στο Αιγάλεω...

Ακόμα, ωστόσο, κι αν όλα τα παραπάνω συμβούν τότε θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική το Ηράκλειο να ηττηθεί στο Κερατσίνι και ταυτόχρονα το Αιγάλεω να επικρατήσει του Ίκαρου. Γι' αυτό και κάναμε και πιο πάνω λόγο για  τραβηγμένο σενάριο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το Αιγάλεω άνοιξε το σκορ στο 15' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπρογεώργου (το κέρδισε ο Μπουγάτσιας), ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 57' με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με εκτέλεση πέναλτι του Λαμπρινάτου. Τελικά, το ''Σίτι'' έφτασε στο τρίποντο χάρη στο γκολ του Τσαρκάνι ο οποίος σκόραρε με σουτ εκτός περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Το Κερατσίνι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μαριόλη στο 81' με απευθείας κόκκινη.

Διαιτητές: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Πετρόπουλος-Αναστασόπουλος (Αρκαδίας)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Άγγελος Πυρένης): Τσαϊλάκης, Παπουτσής (28' λ. τρ. Ναυπλιώτης), Ταμπάκης, Στριμμένος (20' λ. τρ. Μπιταξής), Κωνσταντόπουλος, Παπαθανασίου, Σταύρου, Κοντιζάς, Τσαρκάνι, Μπουγάτσιας, Λαμπρογεώργος (45' λ. τρ. Βουτυράς)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Σπύρος Αθανασόπουλος): Μπαλαφούτης, Παπαδόπουλος (20' Μάλλης), Σκορδίλης, Μαριόλης, Βαττής, Κουντού (70' Διονυσόπουλος), Γκιάτης, Φούντας (82' Πουλάκης), Τουρνάς, Κουρκούτης, Λαμπρινάτος.
http://pamebala.gr/
 
Top