Τελικά φαίνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τις τελευταίες αστοχίες με την επιλογή της Σουλεϊμάν Σουμπιχα, αποφάσισε να χειριστεί προσωπικά ο ίδιος, την συμπλήρωση των τελευταίων κενών του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος...







Έτσι ευρισκόμενος στην Κρήτη αποφάσισε μετά από προσωπική επικοινωνία, με τον Μανώλη Γλέζο να τον συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο.



Ενδεικτικό είναι ότι τα μέλη της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασαν τη Κουμουνδούρου, απλά ενημερώθηκαν για αυτήν την εξέλιξη από τον γραμματέα Δημήτρη Βίτσα.



Μάλιστα όπως έγινε γνωστό της θέση του κ. Γλέζου στη Βουλή, θα λάβει η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου, η οποία αν και ανακοινώθηκε τελικά δεν θα συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο. Έτσι οι θέσεις που απομένουν να συμπληρωθούν στο ευρωψηφοδέλτιο, παραμένουν δύο. Η κάλυψη αυτών των τελευταίων κενών θα γίνει την Παρασκευή (25/4) σε νέα συνεδρίαση της κεντρικής πολιτικής επιτροπής.



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τη μία θέση θα καταλάβει ο συνταγματολόγος Ηλίας Νικολόπουλος, που προέρχεται από το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα, ενώ τη δεύτερη θέση μάλλον θα καταλάβει όνομα έκπληξη και πρόκειται για δημοσιογράφο πατριωτικών πεποιθήσεων.



Όσον αφορά το θέμα που έχει τεθεί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Δημήτρη Χριστόπουλο, ο κ. Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος να το κλείσει οριστικά ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του.



 
Top