Ένας άνδρας μπήκε στα γραφεία του συνδυασμού της στην Τούμπα το μεσημέρι του Σαββάτου και την χτύπησε...









Θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστο κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία είχε δηλώσει ότι θα κατέβαινε υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αλλά μετά από αυτό το περιστατικό ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας άνδρας μπήκε στα γραφεία του συνδυασμού της στην Τούμπα το μεσημέρι του Σαββάτου και την χτύπησε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος.



Η Μαρία Ιωαννίδου δεν απαντά στο κινητό της και ο συνεργάτης της Τρύφων Μουτσίας, που την επισκέφθηκε λίγα λεπτά μετά την επίθεση, είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ότι την βρήκε χτυπημένη, με μώλωπες και σε πολύ άσχημη κατάσταση να δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς, οι οποίοι πήγαν στο γραφείο της, ύστερα από δική της ειδοποίηση.



Την άκουσε να λέει πως είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα. Στη συνέχεια, την συνόδεψε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου η παθούσα υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Η Μαρία Ιωαννίδου είχε εκλεγεί σύμβουλος στο 2ο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Στέλιου Παπαθεμελή στις εκλογές του 2010 και τώρα προωθούσε την υποψηφιότητα της, ως ανεξάρτητη, κυρίως μέσω του Διαδικτύου.


http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top