Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο ένας από τους δράστες της φονικής ληστείας στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και η λεία, ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης του δεύτερου δράστη. Ξέρουν οι αστυνομικοί ποιος είναι...







Ο συλληφθείς είναι ομογενής με καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ενωσης και στην κατοχή του βρέθηκαν τα χρήματα που αφαιρέθηκαν από τον άτυχο άνδρα.



Το έγκλημα διαπράχθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, όταν οι δύο δράστες με δίκυκλη μοτοσικλέτα ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 63χρονος επιχειρηματίας, που μόλις είχε ξεκινήσει από την κατοικία του.



Ο 63χρονος προσπάθησε να αποκρούσει την επίθεση και συνεπλάκη με έναν από τους δράστες, ενώ ο άλλος εισήλθε στο όχημα και αφαίρεσε χαρτοφύλακα με χρήματα.



Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας από τους δύο δράστες πυροβόλησε τον 63χρονο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με τη μοτοσικλέτα.



Η άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησε αρχικά στον άμεσο εντοπισμό της μοτοσικλέτας (που είχε κλαπεί τον Ιανουάριο από χωριό της περιοχής) λίγο αργότερα και σε κοντινό σημείο, ενώ το μεσημέρι συνελήφθη ο ένας από τους δράστες.

http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top