O Nίκος Παππάς απαντάει στη Λιάνα Κανέλλη για το τσογλάν boy με... Μπελογιάννη...









Με δύο tweet στον προσωπικό του λογαριασμό απαντά στη συνέντευξη της Λιάνας Κανέλλη, με την οποία επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.



Με τις φράσεις



«ΣΗΜΕΡΑ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ. Σήμερα η κ. Κανέλλη εξισώνει Τσίπρα, Ζαρούλια στον Ελεύθερο Τύπο.Για Μπαλτάκο ούτε κουβέντα. Πόση ντροπή...» και



«ΣΗΜΕΡΑ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ. Σαν σήμερα εκτελέστηκαν Μπελογιάννης, Καλούμενος, Αργυριάδης Μπάτσης» ο διευθυντής του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς συνδέει τα όσα λέει η Λιάνα Κανέλλη στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» με την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη, του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ.



Η κ. Κανέλλη συνέχισε την επίθεση προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, όπου ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί από την τηλεόραση τη στιγμή που ο Ηλίας Κασιδιάρης χαστούκισε σε τηλεοπτικό στούντιο τη βουλευτή του ΚΚΕ. Δήλωσε πως του αξίζει «όσκαρ δραματικής κομεντί» για τη σκηνή αυτή και πως έγιναν «όλα αυτά για να πει τελικά ό,τι και η Ζαρούλια σε φθηνότερη εκπομπή:"Σιγά το χαστούκι"».



Θυμίζουμε πώς η Λ. Κανέλλη είχε αποκαλέσει τον κ. Τσίπρα 'τσογλάν boy' γιατί γέλασε όταν η ίδια δέχτηκε το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη.





 
Top