Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Δέσποινα Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ) με 10,8%...







Οριακό προβάδισμα του Απόστολου Τζιτζικώστα έναντι του Γιάννη Ιωαννίδη, στις εκλογές για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Interview, που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος».



Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου, για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο εν ενεργεία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας προηγείται με 21,4% έναντι 20,9% του Γ. Ιωαννίδη.



Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Δέσποινα Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ) με 10,8% και ακολουθούν ο Γιάννης Ζιώγας (ΚΚΕ) με 6,2%, ο Μάρκος Μπόλαρης με 5,2%, η Νιόβη Παυλίδου (ΕΛΙΑ) με 1,4%, ο Νικόλας Χρυσομάλλης (ΧΑ) με 1,1% και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος με 0,7%.



«Άλλος/κανένας» δηλώνει το 10,1%, ενώ ως αναποφάσιστοι εμφανίζεται το 18,4% του δείγματος. Η κατηγορία «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ» συγκεντρώνει 3,8%.



Για το δεύτερο γύρο, και σε ό,τι αφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ των δύο πρώτων υποψήφιων, προηγείται ο Απ. Τζιτζικώστας με 30,6% και ακολουθεί ο Γ. Ιωαννίδης με 27,4%. «Δεν έχω αποφασίσει» δηλώνει το 17,7% του δείγματος, και «Άκυρο/Λευκό/Δεν θα ψηφίσω» το 24,3%.





 
Top