Την Κυριακή αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και βαθμιαία βελτίωση μετά το απόγευμα. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, τοπικά στα νότια 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα βόρεια.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Βελτίωση από το βράδυ. Θα πνέουν μεταβλητών διευθύνσεων άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα και από τα δυτικά. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, 3-4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, έως 13-14 βαθμούς).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανώς με μεμονωμένες καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στο εσωτερικό της Ηπείρου, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται μετά το απόγευμα. Θα πνέουν άνεμοι από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στα νότια πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ, που μετά το απόγευμα θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και θα εξασθενήσουν. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ, τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το βράδυ και από τα βόρεια. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, στα νότια μέχρι το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

 
Top