Μαφιόζικη εκτέλεση που παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου ήταν αυτή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Παλλήνη, με θύμα έναν 57χρονο άντρα, έξω από ταβέρνα της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δύο άτομα είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα και τον περίμεναν να βγει από την ταβέρνα. Όταν εκείνος βγήκε και κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ.  Ο άτυχος άντρας, προσπαθώντας να αποφύγει τα πυρά κατάφερε να μπει μέσα στο μαγαζί για να γλιτώσει, αλλά τα τραύματα που του προκάλεσαν οι πυροβολισμοί, στάθηκαν μοιραία και εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα.

Ποιος ήταν ο 57χρονος που εκτέλεσαν
Σύμφωνα με  πληροφορίες  πρόκειται για τον Σπ. Παπαχρήστο, συνταξιούχο πρώην αστυνομικό που είχε φύγει από το Σώμα εδώ και περίπου 10 χρόνια.
Από τη στιγμή που συνταξιοδοτήθηκε φέρεται να ασχολούνταν με προστασία νυχτερινών μαγαζιών, κυρίως στα νησιά. Οι ίδιες πληροφορίες  αναφέρουν ότι ο 57χρονος έκανε παράνομες παρακολουθήσεις έχοντας στην κατοχή του δύο βαλιτσάκια της ΕΥΠ, τα οποία είναι άγνωστο πώς έφτασαν στα χέρια του. Η δολοφονία είναι, πιθανότατα, σύμφωνα με τις Αρχές, ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως το θύμα αφήνει πίσω του ορφανό ένα μικρό παιδί, του οποίου νονός είναι ο εφοπλιστής, Νίκος Πατέρας.

Τι βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος
Πέντε κάλυκες των 7,65mm βρήκαν οι αστυνομικοί κατά τις έρευνές τους στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 57χρονος πρώην αστυνομικός.
Το θύμα είχε μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ δεν είχε μαζί του όπλο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πήγαινε πολύ συχνά στη συγκεκριμένη ταβέρνα όπως και χθες το βράδυ, οπότε και έπεσε νεκρός.
 
Top