Το φιάσκο της Novartis ολοκληρώθηκε την Παρασκευή αν και κανείς δεν περίμενε κάτι διαφορετικό. Όμως, μένει κάτι που το έχουμε επισημάνει κατά καιρούς, αλλά που τώρα έχει γίνει πιο φανερό από ποτέ. Η κυβέρνηση έχει στήσει ένα δικαστικό – παραδικαστικό σύστημα με το οποίο επιχειρεί να ελέγξει τη Δικαιοσύνη, να βγάζει τις αποφάσεις που θέλει, να τρομοκρατεί, να απειλεί και να «δικάζει» πολιτικούς αντιπάλους.

Κι όταν δεν το καταφέρνει αυτό η παρέα που μας κυβερνά και οι μισθοφόροι δημοσιογράφοι που την υπηρετούν, τότε… δουλειά πιάνει ο Ρουβίκωνας.

Η χθεσινή επίθεση στο κτίριο του ΣτΕ ήταν επίδειξη δύναμης και ταυτόχρονα επιχείρηση εκφοβισμού των δικαστών που δικάζουν το νόμο Κατρούγκαλου για τις μειώσεις στις συντάξεις. Αφού δεν κατάφεραν να ελέγξουν τον παραιτηθέντα Σακελλαρίου ώστε να βγει μια ευνοϊκή για την κυβέρνηση απόφαση, πήραν οι αναρχικοί την κατάσταση στα χέρια τους. Ανενόχλητοι μπούκαραν στο ΣτΕ κι έστειλαν το μήνυμά τους.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα σύμπλεγμα, μια συμμαχία κράτους και παρακράτους που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο της χώρας.

Θέλετε παραδείγματα;

1. Ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας μιλά στη Βουλή την Παρασκευή και σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους χαρακτηρίζει την υπόθεση της Novartis στημένη και την μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία της Μεταπολίτευσης. Και ω του θαύματος λίγες ώρες μετά λαθρόβια sites του στέλνουν μηνύματα «εκτέλεσης» με μασημένη τροφή και κατηγορίες αυριανικού τύπου.

2. Παράδειγμα δεύτερο. Ο Πάνος Πικραμμένος, ο πρωθυπουργός των λίγων ημερών που κατηγορήθηκε από την κυβέρνηση για δωροληψία για την υπόθεση της Novartis, εξομολογείται μέσα στη Βουλή ότι του τηλεφώνησε ανώτατος πολιτικός παράγοντας και ουσιαστικά του είπε εξοργισμένος ότι αυτό που γίνεται είναι έγκλημα και συνωμοσία και θα φροντίσει να τον βοηθήσει.

3. Παράδειγμα τρίτο: Ας σκεφτούν κάποιοι, ποιοι μπορεί να έστησαν την υπόθεση και ας θυμηθούν τι γράφαμε προ εβδομάδων για υψηλά ιστάμενους και δημοσιογράφους που... με το αζημίωτο παίζουν το ρόλο του «βαπορακίου».

Θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις σύντομα για το παραδικαστικό της κυβέρνησης. Και τότε δεν θα έχουν που να κρυφτούν ορισμένοι.

Πηγή: antinews.gr

 
Top