Μία νταντά συνελήφθη στη Μόσχα αφού αποκεφάλισε το τετράχρονο παιδί που είχε υπό τη φροντίδα της και πυρπόλησε το διαμέρισμά του...




μετέδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, μαζί με βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να κραδαίνει ένα κομμένο κεφάλι κοντά σε πολυσύχναστο σταθμό του μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας.

«Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειο-δυτικού τμήματος της Μόσχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταντά πήρε μαζί της το κεφάλι», ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Η νταντά, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η γυναίκα, που ονομάζεται Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα, 39 ετών, συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μοσχοβίτικου μετρό με το κεφάλι σε πλαστική τσάντα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φώναζε «Αλλάχ ου Ακμπάρ» (ο Αλλάχ είναι μεγάλος) την ώρα της σύλληψής της. Θα περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο. ενώ η αστυνομία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.


 
Top