Από συμπρωταγωνιστής του Τζόνι Ντεπ, μαχητής με καλάσνικοφ κατά των τζιχαντιστών.
Ο λόγος για τον 51χρονο Βρετανό ηθοποιό Michael Enright, ο οποίος είχε παίξει στο παρελθόν στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και πλέον πολεμά στο πλευρό των Κούρδων ανταρτών κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Όπως μεταδίδει η Independent, o Βρετανός ηθοποιός Michael Enright έδωσε την πρώτη συνέντευξη από τότε που άφησε το Hollywood δύο μήνες πριν προκειμένου να ενταχθεί στους Κούρδους αντάρτες που πολεμούν τους τζιχαντιστές στην βόρεια Συρία.
Μάλιστα όπως λέει, ο ίδιος είναι έτοιμος να πεθάνει για την αιτία.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι με Al-Aan με έδρα το Ντουμπάι, ο Enright εμφανίζεται φορώντας πολεμική εξάρτηση και να κραδαίνει ένα καλάσνικοφ.
Μάλιστα ο ηθοποιός αποκαλεί το ICIS «απειλή για την ανθρωπότητα που χρειάζεται να εξαλειφθεί».
Michael_Enright_1
Ο 51χρονος ηθοποιός από το Μάντεστερ που είχε έναν μικρό ρόλο στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής: Το Σεντούκι του Νεκρού», ανέφερε ότι εμπνεύστηκε να ριχθεί στην μάχη κατά των εξτρεμιστών έχοντας δει την προπαγάνδα που κάνουν μέσω των βίντεο τους και μαθαίνοντας περισσότερο για τον διωγμό των Γεζιντών του Ιράκ.
«Δεν είχα ποτέ ξανακούσει για τους Κούρδους Γεζίντες πριν. Εάν με ρωτούσε τι είναι ο Γενζίτης θα σου έλεγα κάτι που τρώγεται, δεν έχω ιδέα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Top