Τέσσερις δήμοι της χώρας, έχουν ήδη νικητή κι αυτό επειδή ο υποψήφιος στον καθένας είναι... μόνο ένας! Ο λόγος για τους δήμους Τήλου, Σφακίων, Αγράφων και Λειψών...



Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το News247, στον δήμο Λειψών μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου είναι ο Φώτης Μάγγος, ο οποίος πρόσφατα κατέθεσε στο Πρωτοδικείο της Κω τον φάκελο του συνδυασμού του "Λειψοί νέα τροχιά ανάπτυξης". Αντίπαλος του, κανένας, καθώς στην εν λόγω εκλογική αναμέτρηση δεν συμμετάσχει ο -επί επτά τετρατίες δήμαρχος- Σπύρος Μπενέτος, καθώς έχει θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Στην Τήλο, το αποτέλεσμα επίσης υπάρχει ήδη. Η Μαρία Κάμμα - Αλιφέρη -με τον συνδυασμό "21ος Αιώνας"- δεν έχει αντίπαλο να αντιμετωπίσει στις εκλογές. Έτσι, θα παραμείνει στο "τιμόνι" του δήμου.

Προδιαγεγραμμένο είναι το αποτέλεσμα και στον δήμο Αγράφων. Εκεί, ο δήμαρχος Θεόδωρος Μπαμπαλής θα επανεκλεγεί, καθώς το Πρωτοδικείο Ευρυτανίας έθεσε εκτός εκλογών τον συνδυασμό του έτερου υποψηφίου δημάρχου Αγράφων Χρήστου Δημητρόπουλου, ελλείψει των απαιτούμενων στοιχείων του εκλογικού φακέλου. Βέβαια, ο Χ. Δημητρόπουλος κατέθεσε ένσταση, η οποία όμως απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο, αποκλείοντας τελεσίδικα τον συνδυασμό από τις επικείμενες εκλογές.

Ήδη εκλεγμένος είναι στην ουσία και ο Παύλος Πολάκης στον δήμο Σφακίων, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό υποψήφιο για τη δημαρχία.

 
Top