Ενα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να παρουσιάσει την Τζάκι Κέννεντι ως μια γυναίκα με αναρίθμητους εραστές. Η Τζάκι ήταν μια γυναίκα παθιασμένη που ήθελε να ζει τον έρωτα ακόμα και όταν ήταν παντρεμένη με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ τον περίφημο JFK...







Τρίγωνο με τα αδέλφια Κέννεντι



Σύμφωνα με μια νέα βιογραφία που αναμένεται να σπάσει ρεκόρ πωλήσεων, εκτός από την φημολογία για την σχέση της Τζάκι με τον Μπόμπι Κέννεντι μετά την δολοφονία του Τζον το 1963, τώρα λέγεται ότι ο Τέντι Κέννεντι είχε ερωτική σχέση με την Τζάκι πριν την δολοφονία του Μπόμπι Κέννεντι!





Οι Κέννεντι ήξεραν να κρατούν καλά κρυμμένα τα ένοχα μυστικά τους σύμφωνα με το βιβλίο: «Τζάκι Κένντι Ωνάση: Μια ζωή πέρα και από τα πιο τρελά της όνειρα» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου. Το βιβλίο περιέχει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τις σχέσεις της Τζάκι αλλά και του δολοφονηθέντος Προέδρου των ΗΠΑ...



Ο μεγάλος έρωτας με τον Τέντι Κέννεντι

Ο Τέντι ήταν δίπλα στην Τζάκι σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής της. Ήταν ο άνθρωπος στον οποίο μπορούσε να βασιστεί οποιαδήποτε στιγμή. Δεν τον ένοιαζε να την μοιράζεται με άλλους άνδρες. Ακόμα και με τα αδέρφια του.



Όμως, η Τζάκι ως φαίνεται δεν έμενε μόνο στην οικογένεια. Στο βιβλίο αναφέρονται ως κατά καιρούς εραστές της ο Πήτερ Λόφορντ, ο Γουόρεν Μπίτι, ο Πωλ Νιούμαν, ο Γκρέκορι Πεκ, ο Φράνκ Σινάτρα, ο Γουίλιαμ Χόλντεν και ο Μάρλον Μπράντο.



Αποπλάνησε τον Μάρλον Μπράντο!

Σε αυτοβιογραφία του Μάρλον Μπράντο το 1999, ο ίδιος έγραφε ότι ύστερα από μια βραδιά κραιπάλης στο Jockey Club στην Ουάσινγκτον το 1964 έφυγαν από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν τους δημοσιογράφους και πήγαν στο σπίτι της Τζάκι.

Αφού τσίμπησαν κάτι, η Τζάκι χαμήλωσε τα φώτα έβαλε μουσική και προσπάθησε να αποπλανήσει τον Μπράντο. «Τριβόταν πάνω μου», έγραφε χαρακτηριστικά. Ο Μπραντο φυσικά δεν αντιστάθηκε και η ερωτική τους συνεύρεση έγινε στον καναπέ…



Από μικρή στα... βάσανα της μεγάλης ζωής



Από μικρή δεν την χωρούσε η μικρή κοινωνία του Νιούπορτ. Η μαύρη Μέρκιουρι που της αγόρασε ο πατέρας της λειτουργούσε για εκείνη ως δόλωμα για τους νέους της εποχής. «Ήθελα να αποπλανήσω όσο το δυνατόν περισσότερους στην πίσω θέση του αυτοκινήτου μου», έλεγε καμαρώνοντας στον Γκορ Βιντάλ.

Η Τζάκι κατάφερε να πείσει τον πατέρα της να την στείλει για σπουδές στην Γαλλία. Η Σορβόννη της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της διεθνούς πια καλής κοινωνίας.





Έπαιρνε καθημερινά το κοκτέιλ της στο μπαρ του ξενοδοχείου Ριτζ, κάπνιζε τα τσιγάρα σύμβολο της εποχής τα Gauloise και είχε πάντα δίπλα της έναν όμορφο άνδρα.

Ήταν συνεπαρμένη με τον διάσημο συγγραφέα Αντρέ Μαλρό αλλά δεν είχε κοιμηθεί μαζί του γιατί φοβόταν μήπως μείνει έγκυος. «Είναι ο μόνος Γάλλος τον οποίο θα ήθελα να παντρευτώ», έλεγε πάντα.



Η θυελλώδης σχέση όμως ήρθε λίγο αργότερα με τον Γάλλο Τζων Μαρκάν, γιο διάσημου βιογράφου. Μάλιστα εκείνος ήταν που πήρε «ό,τι πολυτιμότερο» μέσα σε ένα ασανσέρ με την φούστα της Τζάκι μισοσηκωμένη.

Η μητέρα της ωστόσο δεν τον ήθελε. Το όνειρό της ήταν τα κορίτσια της να καλοπαντρευτούν.



Οι υπολογισμοί του Τρούμαν Καπότε έλεγαν ότι η Τζάκι πρέπει να κοιμήθηκε με τουλάχιστον 5 άνδρες πριν τον Τζακ.



Η γνωριμία με τον Τζον και οι άλλοι άνδρες



Υπήρξαν λοιπόν τουλάχιστον 5 άνδρες με τους οποίους κοιμήθηκε η Τζάκι πριν γνωρίσει τον Τζον και αμέτρητοι εκείνοι με τους οποίους είχε πλατωνικές σχέσεις. Ένας από αυτούς, ο Τζων Χάστεντ Τζούνιορ, γιος τραπεζίτη της έκανε και πρόταση γάμου αλλά εκείνη αρνήθηκε ευγενικά βάζοντάς το αμέσως στην τσέπη του σακακιού του.



Λίγο πριν τον αρραβώνα της με τον Κέννεντι η Τζάκι έβγαινε με τον Ορμάντ Ντε Κει, ένα νεαρό αμερικανό στον οποίο είχε υποσχεθεί ότι θα τον περιμένει για να παντρευτούν όταν γυρίσει από τον πόλεμο στην Κορέα.

Του έγραψε: «Αγαπημένε μου, θέλω να είσαι ο πρώτος που το μαθαίνει. Βρήκα τον έρωτα της ζωής μου. Τον άνδρα που θέλω να παντρευτώ. Αρραβωνιάστηκα ήδη με τον Τζον Φ. Κέννεντι.»





Ο έρωτας της ζωής της λοιπόν την φλέρταρε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, μια Πλίμουθ του 1950.

Και όχι μόνο. Ένα βράδυ που ήταν παρκαρισμένοι μέσα στα σκοτάδια, σταμάτησε ένα περιπολικό να κάνει έλεγχο. Και αυτό που βρήκε ήταν τον τότε νεαρό γερουσιαστή Κέννεντι να έχει γδύσει την Τζάκι και να την χαιδεύει στο στήθος. Όταν αναγνώρισε τον Κέννεντι του ζήτησε συγγνώμη και αποχώρησε…

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 1953. Γύρω τους τα τρία αδέρφια του Κένεντι τα οποία όλα θα ερωτεύονταν την γυναίκα που παντρευόταν ο αδερφός τους. Κι εκείνη, θα αγαπούσε τον καθένα τους με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Όμως η Τζάκι δεν ήταν ευχαριστημένη μόνο με τους Κέννεντι.





Οι σχέσεις της ήταν πολλές και χολιγουντιανές.



Ο ηθοποιός Γουίλιαμ Χόλντεν τον οποίο γνώρισε σε πάρτι γνωστού παραγωγού. Ο παντρεμένος Χόλντεν κάλεσε την Τζάκι να πάνε για ιππασία την επόμενη ημέρα και αυτό ήταν το έναυσμα για μια σχέση μιας εβδομάδας... Η σχέση αυτή σύμφωνα με τους πολύ στενούς φίλους της Τζάκι έγινε από την πλευρά της για να εκδικηθεί τον Κεννεντι που ήδη την απατούσε... Μάλιστα σε μια στιγμή ειλικρίνειας – βοήθησαν και αρκετά ουίσκι – ο Χόλντεν εξομολογήθηκε σε φίλο του ότι έδειξε στην Τζάκι πως να κάνει στοματικό έρωτα.



Η δύσκολη ζωή με τον μετέπειτα Πρόεδρο των ΗΠΑ

Η ζωή με τον JFK δεν ήταν εύκολη. Ποτέ δεν της ήταν πιστός. Μέρλιν Μονρό, Μπετι Γκρέϊμπλ, Σοφία Λορέν, Τζιν Σιμονς, Λι Ρεμικ κ.α. «Δεν ήταν σπουδαίος εραστής», έλεγε σε φίλες της η ίδια η Τζάκι. «Όταν δεν κάναμε έρωτα, γυρνούσε πλευρό και κοιμόταν αμέσως», συμπλήρωνε. Κι εκείνη έμενε να κοιτά το κενό και να κλαίει με τις ώρες...



Η απέχθειά της για τον Τζον μεγάλωσε μια βραδιά του 1957 όταν εκείνος επέστρεψε στο σπίτι τους στην Τζωρτζταουν έπειτα από ένα ολονύχτιο πάρτι.



Τσακώθηκαν άσχημα. Βγήκαν έξω στον δρόμο και μάλωναν. Εκείνη άρχισε να τρέχει κι εκείνος την ακολούθησε. Αυτό που έκανε μετά ήταν φοβερό. Κάλεσε ασθενοφόρο και ζήτησε να της δώσουν ηρεμιστικά. Και όχι μόνο αυτό. Την έβαλε σε ψυχιατρική κλινική όπου υποβλήθηκε σε τρία ηλεκτροσόκ γιατί της διέγνωσαν κατάθλιψη!



Όταν επέστρεψε στο σπίτι και ύστερα από δυο αποτυχημένες εγκυμοσύνες και με το άστατο παρελθόν του πίστευε ότι τίποτα καλό δεν επρόκειτο να γίνει. Πως θα γινόταν Πρόεδρος με τέτοιο παρελθόν; Δεν είχε νόημα να ζει. Σκέφτηκε να κόψει τις φλέβες της.

Όμως λίγο καιρό μετά, το Νοέμβριο του 1957 γέννησε την Καρολάιν και τρία χρόνια αργότερα τον Τζον Τζούνιορ, γνωστό και ως Τζον Τζον. Τα παιδιά άλλαξαν την ζωή της και της έδωσαν νόημα. Όχι για πολύ. Συνέχισε να αναζητά τον έρωτα αλλού αφήνοντας τα παιδιά στις γκουβερνάντες τους.

Το 1962 μετά και την θρυλική στιγμή που η Μέρλιν Μονρό τραγούδησε στον Κέννεντι το «Ηappy Birthday Mr. President» η Τζάκι πήγε διακοπές μακράς διάρκειας στη Νοτια Ιταλία, φιλοξενούμενη του Τζιανι Ανιέλι της FIAT.



Η δολοφονία του JFK και ο Ωνάσης

To Νοέμβριο του 1963 ο θάνατος χτύπησε την πόρτα της οικογένειας Κέννεντι. Η δολοφονία του JFK σημάδεψε για πάντα την οικογένεια της. Ο Μπόμπι Κέννεντι άρχισε να μένει μαζί τους για να παρηγορήσει την χήρα του αδερφού του.

Τότε φούντωσε και η σχέση τους. Δεν τους ένοιαζε τίποτα ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Οι αδελφοί Κέννεντι μοιράζονταν τις γυναίκες τους. Ο Μπόμπι, ανέλαβε την Μέρλιν όταν την βαρέθηκε ο Τζον και τώρα την Τζάκι. Ακόμα και ο πατέρας τους μοιραζόταν τις γυναίκες του με τους γιους του.





Όταν ο Μπόμπι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος η Τζάκι εκμυστηρεύθηκε στον Καπότε: «Είμαι ερωτευμένη με δυο άνδρες, τον Μπόμπι και τον Τέντι.»



Ανάμεσα σε αυτές τις σχέσεις η Τζάκι είχε σχέση μιας βραδιάς με τον Πωλ Νιούμαν το 1968 στο ξενοδοχείο Καρλάϊλ της Νέας Υόρκης.



O γάμος με τον Ωνάση



Την Τζάκι άρχισε να φλερτάρει επίμονα και ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Ο Τέντι προσπάθησε να την πείσει να μην τον παντρευτεί αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη.



Μάλιστα όταν ανακοινώθηκε ο γάμος τους εκείνος πήγε μαζί της στην Αθήνα για να διαπραγματευθούν το προγαμιαίο συμβόλαιο.



Η Τζάκι παντρεύτηκε τον Ωνάση το 1968 και είχαν έναν «ανοικτό» γάμο μέχρι τον θάνατό του το 1975.

Στα χρόνια που ακολούθησαν οι εραστές της ήταν πολλοί και διάσημοι, με διασημότερη τη θυελλώδη σχέση της με τον Φρανκ Σινάτρα.













Μαθαίνει τουίστ με τον Oleg Cassini, στον Λευκό Οίκο:















1978: Η Τζάκι Κέννεντι, σε έξοδο με τον Σινάτρα. Μαζί τους ανεβαίνει στο αυτοκίνητο η Τζέην Φόντα. Είναι προφανές ότι η κυρία είχε μια μυστική ζωή



Η απίστευτη γραμμή της και το καλίγραμμο σώμα της άφησαν εποχή:











Πηγή Dailymail, μετάφραση: TLife




 
Top