Τον κυνήγησε με πάθος η Ελένη Χρονοπούλου και αυτός πήγε με την Ιταλίδα. Για εκδίκηση και μίσος μετά την «προδοσία» για τον έρωτά της κάνει λόγο το περιβάλλον του δημοφιλούς ηθοποιού και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη. Έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός και «πονηρεμένος» ο Αλέξης με την «εμμονική» Ωραία Ελένη. Είχε όλο το πακέτο σαν άνδρας ο Γεωργούλης. Νέος όμορφος πετυχημένος στο «σανίδι» και την πολιτική αποτελούσε πόλο έλξης στις γυναίκες.  

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Espresso»Για μηχανισμό συκοφαντίας που στήθηκε για να τον τελειώσουν πολιτικά και να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού.Τα όπλα στη φαρέτρα του, προκειμένου να δώσει σκληρή μάχη για να «καθαρίσει» το όνομά του και να αποδείξει σε όλους ότι είναι αθώος ετοιμάζει ο Αλέξης Γεωργούλης. Αν βάλλεται τις τελευταίες ώρες σχεδόν από παντού, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από τη δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου για σεξουαλική και σωματική της κακοποίηση από τον ευρωβουλευτή, εντούτοις, όπως αποκαλύπτουν στην «Espresso» άτομα από το στενό του περιβάλλον, δεν χάνει την πίστη του στον Θεό και πιστεύει ακράδαντα ότι σύντομα όλη η αλήθεια θα λάμψει.Οπως ανέφεραν στην «Espresso» πολύ στενοί του άνθρωποι, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι βαθιά στεναχωρημένος αλλά από την άλλη και αισιόδοξος, ελπίζοντας στο τέλος να δικαιωθεί στα μάτια του κόσμου. Οι ίδιοι στενοί άνθρωποί του έκαναν λόγο για μηχανισμό συκοφαντίας που στήθηκε εναντίον του με σκοπό να τον αποτελειώσει πολιτικά και να πλήξει και τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες μάλιστα πριν από τις εκλογές. Σχολιάζοντας μάλιστα τα έργα και τις ημέρες του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες τόνισαν με νόημα πως ο δημοφιλής ηθοποιός και πολιτικός με το μεγάλο «γκελ» στο γυναικείο κοινό (που αυτό μεταφράζεται και σε πολλές ψήφους) πολιορκούνταν από πολλές γυναίκες πολιτικούς -και από υπαλλήλους του Ευρωκοινοβουλίου- που προσπαθούσαν να τον προσεγγίσουν ακόμη και για να συνάψουν σχέση μαζί του, δεδομένου ότι ήταν ανύπαντρος, με φήμη, με λεφτά, και είχε στα δικά τους μάτια όλο το «πακέτο»!
Μια από αυτές ήταν, σύμφωνα με το περιβάλλον του Αλέξη Γεωργούλη, και η Ελένη Χρονοπούλου, που τον κυνήγησε με πάθος, με τα πράγματα να παίρνουν διαφορετική τροπή όταν εκείνος προχώρησε σε άλλη σχέση με την «περίφημη Ιταλίδα», όπως έχει γραφτεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο συγκεκριμένος δεσμός του φέρεται ότι δεν άρεσε στην Ελένη Χρονοπούλου, η οποία δεν δέχτηκε το γεγονός ότι μια άλλη γυναίκα μπήκε στη ζωή του, καταστρέφοντας τα όνειρα που έκανε για τον εαυτό της με τον ευρωβουλευτή, όνειρα που, όπως λένε οι ίδιοι κύκλοι, μπορεί να έφταναν μέχρι και σε επισημοποίηση της σχέσης! Μιας σχέσης όμως που αρνείται κατηγορηματικά η Χρονοπούλου, σύμφωνα με όσα αφήνει να διαρρεύσουν η Χαριλάου Τρικούπη, μετά και τη γνωστοποίηση της καταγγελίας της για βιασμό και ξυλοδαρμό από εκείνον!Κάποιοι όμως από το στενό περιβάλλον του, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», λένε ότι ο Γεωργούλης θα έπρεπε να ήταν «πιο πονηρός» με την εμμονή που του είχε η ωραία Ελένη του Ανδρουλάκη. 
Ακόμη και φίλοι του στη Λάρισα τονίζουν με νόημα ότι τους φαίνεται αδιανόητο ότι ο όμορφος, επιτυχημένος και «πολύφερνος γαμπρός» Γεωργούλης, που μπορούσε να είναι με όποια γυναίκα ήθελε, τώρα εμφανίζεται ως βιαστής!
Χθες η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη, καθώς και συγγενείς και παιδικοί φίλοι του μίλησαν στην εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του. «Εγώ ξέρω τι παιδί έχω… Ο,τι γίνει θα φανεί μετά τις εκλογές» είπε η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη, την ώρα που συγγενείς και φίλοι του εκφράζουν την πεποίθηση ότι όλα είναι ψέματα και η αλήθεια θα λάμψει. Θείες του, που ζουν στη Λάρισα, τον χαρακτήρισαν «φιλότιμο παιδί» που «πιστεύει πολύ στον Θεό».
 
Top