Οι έρευνες για την Εύα Καϊλή και τους συγγενείς της Α’ βαθμού επεκτείνονται και στην Ελλάδα! Με σήμα της Interpol τέσσερα ακίνητα της οικογένειας Καϊλή τέθηκαν υπό αστυνομική επιτήρηση και τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει εξονυχιστική έρευνα σε αυτά από μεικτά κλιμάκια της Ελληνικής και Βελγικής αστυνομίας που διεξάγει τις έρευνες για το σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ που συγκλονίζει ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Εύα Καϊλή επιδιώκει να δικαστεί στην Ελλάδα ευελπιστώντας ότι έτσι θα πέσει στα «μαλακά». Αυτό θα εξαρτηθεί και από το πόσο συνεργάσιμη ήταν η Εύα Καϊλή στο πρώτο βαθμό ανάκρισης.

Το σκάνδαλο του Κατάρ που ξέσπασε στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και για τα υπόλοιπα λόμπι εξ ίσου μεγάλων χωρών, όπως είναι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Ρωσίας και της Κίνας που δραστηριοποιούνται στις Βρυξέλλες και επηρεάζουν κυβερνήσεις και κρατικούς αξιωματούχους.

Ήδη σχετικές έρευνες έχουν ξεκινήσει προ πολλού για την Ρωσία , την Κίνα και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ υπάρχουν διάφορα ευρήματα που κάθε άλλο παρά απαρατήρητα μπορούν να περάσουν.
 
Top