Της Ιωάννας Υψηλάντη
Δεν γίνεται να μην γελάς με τις γελοιότητες, που ακούς, απ΄τους γραβατωμένους της... "καθαρής" Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δεν γίνεται να μην γελάς, από τις προσπάθειες τους να συσκοτίσουν την πραγματικότητα, για να μην τους αγγίξει.
Διακηρύσσουν με σοβαρότητα κλόουν τα μέτρα, που έχουν θεσπίσει, για την αποφυγή της διαφθοράς των μελών του Ευρωκοινοβουλίου και που περιλαμβάνουν:
- Δωράκια, μέχρι 300 ευρώ τον χρόνο και κατόπιν έγκρισης.
- Καταγραφή των συναντήσεων ευρωβουλευτών με λομπίστες και αναφορά, στο περιεχόμενο των συναντήσεων.
Και αυτά, μέσα στην καρδιά της βιομηχανίας των λόμπι με 2.500 πολυεθνικές εταιρίες και 15.000 υπαλλήλους στην υπηρεσία τους, να έχουν εγκατασταθεί, σε ιδιόκτητα κτίρια, δίπλα, απέναντι, δεξιά και αριστερά, του Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!
Γιατί άραγε;;
Κλαίω από τα γέλια με την υποκρισία τους!
Από την γέννηση της η ΕΕ ΑΝΗΚΕΙ, στις πολυεθνικές και στους Τραπεζίτες! Οι ευρωβουλευτές είναι απλώς, οι υπάλληλοι τους!
Κάθε εντολή τους πρέπει να ικανοποιείται, αλλά τηρώντας τα προσχήματα! Δεν πρέπει τα κοπάδια των λαών ν΄αντιληφθούν ότι τα λεφτά τους πηγαίνουν κατ΄ευθείαν στις τσέπες των λόμπι!
Ολα τα μεγάλα έργα υποδομών, που το καθένα τους κοστίζει εκατοντάδες δισεκατομμύρια, από γέφυρες, που ενώνουν χώρες, από δίκτυα σιδηροδρομικών γραμμών και αυτοκινητοδρόμων, από "πράσινες ενέργειες" και "πράσινα αυτοκίνητα", από εξοπλισμούς και στρατιωτικές δαπάνες, από φάρμακα και εμβόλια, όλα μα όλα με τις πολυεθνικές συμφωνούνται.
Προηγείται μια μυστική συνάντηση, εκτός γραφείων με τα "μεγάλα κεφάλια", τακτοποιούνται τα "πρότζεκτ", και οι αναθέσεις και μετά, τα "μεγάλα κεφάλια" παρουσιάζουν το σχέδιο, που θα "ωφελήσει τους λαούς και θα δώσει θέσεις εργασίας", που θα "προωθήσει την ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών", ως ΔΙΚΗ τους έμπνευση! Ως πρόταση σοφών και τίμιων ανθρώπων, που ενδιαφέρονται, για τον πολίτη!
Και οι ευρωβουλευτές τα ψηφίζουν, ανάλογα με τις πιέσεις κάθε είδους που δέχονται, ή ανάλογα με την ανάδειξη τους σε κάποια θέση ισχύος.
Τις δύο τελευταίες δεκαετίες έχουν εγκαταλειφθεί και τα προσχήματα. Στις συνεδριάσεις των επιτροπών παίρνουν μέρος και Τραπεζίτες, εκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι, για να πουν την γνώμη τους.😂😂😂
Το χειρότερο είναι ότι αυτοί που εξουσιάζουν τις αποικίες-χώρες, χρηματοδοτούνται, από τους ίδιους τους δούλους!
Καλό ε;;
Πείτε μου κάτι, για τα 600.000 ευρώ της Καϊλή, παπαγαλάκια των Βρυξελλών με τα επιλεκτικά γυαλιά σας! Την Ούρσουλα μην μου πειράξετε!

 
Top