Παραιτήθηκε ο Διευθυντής του ΝΙΜΤΣ υποστράτηγος Σέργιος Γκιζάρης αρνούμενος να γίνει πειραματόζωο της Pfizer..Είχε διοριστεί το 2020. 

Παραιτήθηκε, επίσημα για «προσωπικούς λόγους», ανεπίσημα, σύμφωνα με δημοσίευμα του iskra.gr επειδή δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο, ο γενικός διευθυντής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ), ο Υποστράτηγος (YI) Σέργιος Γκιζάρης!

Ο υποστράτηγος Γκιζάρης είχε διοριστεί επικεφαλής στο ΝΙΜΤΣ τον Μάρτιο του 2020. Ο κ. Γκιζάρης είχε υπηρετήσει και στο παρελθόν στο ΝΙΜΤΣ, ενώ έχει διατελέσει διευθυντής στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο καθώς και διευθυντής υγειονομικού στο ΓΕΣ.

Είναι βέβαιο ότι η παραίτηση του στρατιωτικού γιατρού και διευθυντή νοσοκομείο αναμένεται να φέρει αναταράξεις στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Έκαναν άνω κάτω με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους όλους τους στρατηγικούς τομείς: υγείας, ενόπλων δυνάμεων, οικονομίας, παραγωγικούς τομείς και εκπαίδευσης…

Πιο δημοκρατική ευαισθησία επέδειξε ο στρατηγός παρά οι οι πολιτικοί του προϊστάμενοι που θέλουν να μαρκάρουν με πειραματικά σκευάσματα ( διανύουν γ΄φάση κλινικών δοκιμών) τα παιδιά του ελληνικού λαού που θα πάνε να υπηρετήσουν….

dimpenews.com

 
Top