Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Έχουν περάσει επτά χρόνια από το πογκρόμ της Οδησσού (2 Μάη 2014), όπου οι νεοναζί της...

χούντας του Κιέβου, που εγκαθίδρυσε η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια", η Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ, "τιμώρησαν" τους πολίτες που αντιτάχθηκαν στη στρατιωτική χούντα των ΗΠΑ-Ε.Ε. κι έκαψαν ζωντανούς 48 ανθρώπους μέσα στα γραφεία των συνδικάτων. Συνολικά περισσότεροι από 150 άνθρωποι δολοφονήθηκαν εκείνες τις μέρες δράσης των νεοναζί.
Κανείς δεν πλήρωσε για αυτό το έγκλημα. Η λαλίστατη για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι μόνον σιωπά ένοχα, αλλά ούτε καταδίκασε ποτέ αυτό το ναζιστικό έγκλημα του Ουκρανικού καθεστώτος. Η σιωπή σημαίνει έγκριση, υποστήριξη.

Σήμερα κανένας δεν μιλάει για εκείνη τη σφαγή και τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν το ρόλο τους, να θάψουν τη μνήμη.

Σ' αυτό το έγκλημα έδωσε το παρόν και το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα με τις κυβερνήσεις του.

Πανηγυρικές οι χειραψίες του Βενιζέλου με τους νεοναζί της Ουκρανίας..

Ο πρώτος επίσημος της Ευρωπαϊκής ένωσης που έδωσε πολιτική κάλυψη στο νεοναζιστικό καθεστώς, ήταν ο υπουργός του Σαμαρά, ο Β. Βενιζέλος, ο πρώτος υπουργός της Ε.Ε. που επισκέφθηκε τη νεοναζιστική χούντα.

Τον Βενιζέλο κατάγγειλε σε σκληρούς τόνους ο Τσίπρας, τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι ηγέτης της "ριζοσπαστικής αριστεράς". Βρισκόμαστε την περίοδο που θα έσκιζε τα μνημόνια με ένα νόμο κι ένα άρθρο.

Τσίπρας, επικεφαλής στις ευρωεκλογές της "Ευρωπαϊκής Ριζοσπαστικής 'Αριστεράς'", στο  ευρωdebate για Ουκρανία ήταν ρηξικέλευθος, επαναστάτης όπως πάντα ως αντιπολίτευση και διατυμπάνισε: "Δεν αναγνωρίζουμε τη ναζιστική κυβέρνηση!"

Πως να ξεχάσει κάποιος τον Τσίπρα που κραύγαζε σε ολόκληρη την Ευρώπη "Δεν αναγνωρίζουμε τη ναζιστική κυβέρνηση!";

Μόλις ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός, όπως έσκισε τα μνημόνια κι όπως έκανε το ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ, μετατράπηκε σε φονικό όπλο των ιμπεριαλιστών και ο ΟΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ (συμπεριλαμβανομένων των κατόπιν εορτής διαφωνούντων, της μετέπειτα ΛαΕ).

Η κυβέρνηση της "πρώτη φορά αριστερά" (sic!), δεν περιορίστηκε στο ρόλο ενός απλού υποστηρικτή του νεοναζιστικού καθεστώτος, αλλά ο υπουργός των εξωτερικών Κοτζιάς ξεπερνάει σε αλληλεγγύη των νεοναζί κάθε φαντασία.

Η σε όλους σήμερα, πλέον γνωστή, μυστική "πατριωτική" αμερικανική διπλωματία Νίκου Κοτζιά (Μακεδονία-Κόσοβο-διμερείς συνομιλίες για ΑΟΖ- Κύπρος "Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία", δηλαδή διζοτόμηση, αν λυθεί η αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων -τίποτα πιο απλό με έναν "οδικό χάρτη), ξεπέρασε κάθε προσδοκία για τις Νατοϊκές υπηρεσίες προς το ναζιστικό καθεστώς.
Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή στήριξης του δικτατορικού καθεστώτος που εγκαθίδρυσε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ουκρανία, προσφέρει τα νοσοκομεία της για νοσηλεία κι αποκατάσταση των τραυματιών νεοναζί δολοφόνων, όπου σχετική η φωτογραφία από την άφιξή τους στην πατρίδα μας και τη δημοσιοποιεί το υπουργείο των εξωτερικών της ναζιστικής Ουκρανίας για να δείξει τη στήριξη που δέχεται από την "ευρωπαϊκή Ελλάδα". Ο Ανδρέας Παπανδρέου έφερνε τους Φενταγίν της Λευτεριάς και τον Αραφάτ στην Ελλάδα... ο Τσίπρας με τον Κοτζιά μας έφεραν  τους νεοναζί!

Σήμερα το νεοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας έχει διευρύνει τις συμμαχίες του. Την ενίσχυση του έχουν αναλάβει η Τουρκία του Ερντογάν και το Ισραήλ, σε αγαστή συνεργασία. Συνωμοσιολογία;

Για να τελειώνει κι ο μύθος περί αντιπαλότητας Τουρκίας-Ισραήλ, ας δούμε δύο πτήσεις του μεταγωγικού αεροσκάφους (φορτηγό... δηλαδή) Boeing 747 της αεροπορικής εταιρείας Αζερμπαϊτζάν "Silk Way Airlines", στο παρελθόν με ενεργή δραστηριότητα στην προμήθεια όπλων από το Ισραήλ κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών στο Καραμπάχ, πραγματοποίησε δύο πολύ ενδιαφέρουσες πτήσεις:
20 Απρίλη: Τελ Αβίβ (Ισραήλ) - Μπακού.
21 Απρίλη: Μπακού - Κίεβο.

Καμία συγχώρεση στο κομπραδόρικο ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα, με "αριστερό" ή δεξιό περιτύλιγμα, που απλώς αναλαμβάνει ρόλο κυβερνητικής διαχείρισης ξένων συμφερόντων κι εφαρμόζει τις πολιτικές και τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.

Ο 17χρονος Βαντίμ Παπούρα, νεολαίος κομμουνιστής ανάμεσα στα θύματα των Ουκρανών νεοναζί, σύμβολο αγώνα των Ελεύθερων του κόσμου.
 
Top