Νοσηλεύτρια από ιδιωτική κλινική του Πειραιά απολύθηκε επειδή κοινοποίησε ανάρτηση που ήταν σε βάρος του Παύλου Πολάκη. Σύμφωνα με την αποκάλυψη, η υπόθεση καταγγέλθηκε από γιατρό καρδιολόγο ο οποίος και είχε κάνει τη σχετική ανάρτηση για τον …αψύ Σφακιανό αναπληρωτή υπουργό με αφορμή την υπόθεση της επίθεσης στον Σ. Κυμπουρόπουλο.

Ο γιατρός κατήγγειλε ότι επειδή η νοσηλεύτρια της κλινικής κοινοποίησε τη δική του ανάρτηση, απολύθηκε από την κλινική στην οποία τυγχάνει να εργάζεται και η σύζυγος του Παύλου Πολάκη επίσης γιατρός στο επάγγελμα. Οι καταγγελίες προς ώρας δεν έχουν διαψευσθεί αλλά ούτε και επιβεβαιωθεί από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο μάτι του κυκλώνα λόγω της επίθεσης που εξαπέλυσε στον επίσης γιατρό Στ.Κυμπουρόπουλο.

Μάλιστα οι περιπέτειες του κ.Πολάκη δεν αναμένεται να λήξουν άμεσα καθώς και ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας τον παραπέμπει στο πειθαρχικό στηριζόμενος μάλιστα σε νόμο που ο ίδιος ο Πολάκης ψήφισε και προβλέπει ότι οι πειθαρχικές υποθέσεις εκδικάζονται εκεί όπου έγινε το παράπτωμα.


Πηγή

 
Top