Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του 64χρονου μεσίτη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και δεμένο με σχοινιά στο Χαλάνδρι, καθώς στο παρελθόν φέρεται ότι είχε συνδεθεί με μία κατά παραγγελία δολοφονία που ενδέχεται να είχε λάθος θύμα.

Αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στα κίνητρα της δολοφονίας και στον αυτουργό της, οι αστυνομικοί “σκόνταψαν” σε μία άλλη ανθρωποκτονία, με θύμα έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στον Νέο Κόσμο, το 2003.

Ήταν απογευματινές ώρες της 16ης Αυγούστου, όταν ένας ένοπλος εισέβαλε στο πρακτορείο πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη και εξαφανίστηκε. Αρχικά είχε γίνει λόγος για ληστεία, όμως διαπιστώθηκε ότι ο δράστης όχι μόνο δεν ζήτησε κάτι από τον ιδιοκτήτη, αλλά τον πυροβόλησε και έφυγε χωρίς να πάρει το παραμικρό. Τότε ειπώθηκε ότι η δολοφονία του ήταν “συμβόλαιο θανάτου” και αυτός που το εκτέλεσε μπήκε σε λάθος πρακτορείο. Εκείνη την εποχή, μόλις 500 μέτρα μακρύτερα στον ίδιο δρόμο, διατηρούσε πρακτορείο και ο μεσίτης που βρέθηκε νεκρός την περασμένη εβδομάδα σε σπίτι στο Χαλάνδρι.

Θορυβημένος από την εν ψυχρώ εκτέλεση του συναδέλφου του ο 64χρονος έκλεισε το δικό του πρακτορείο και εξαφανίστηκε αφήνοντας χρωστούμενα ενοίκια στην ιδιοκτήτρια του ακινήτου. Ενάμιση χρόνο μετά και ενώ είχε ανοίξει άλλο πρακτορείο στο Λαγονήσι, ζήτησε προστασία από την Αστυνομία, επικαλούμενους φόβους ότι θα έχει την ίδια κατάληξη με τον συνάδελφό του λόγω της δολοφονίας στον Νέο Κόσμο. Την ίδια εποχή φέρεται ότι ο 64χρονος είχε συστήσει μία εταιρεία χρονομίσθωσης που ενοικίαζε εξοχικές κατοικίες, ενώ δήλωνε και συγγραφέας.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

 
Top