O ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ…


του Κωνσταντίνου Δ. Σάμιου, επικεφαλής τής “Άλλης Πρότασης για το Αιγάλεω”


Εγκαινίασαν – επαναλειτούργησαν τη λιμνούλα – συντριβάνι στο Άλσος και… μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες, αυτό... τινάχθηκε στον αέρα, χωρίς ανακύκλωση, χωρίς φιλτράρισμα και χωρίς συντήρηση -έλεγχο: Μετατράπηκε σε βούρκο.
Σε μια άλλη περιοχή, στην Πλατεία Ματρόζου έκοψαν δένδρα, τα οποία βαφτίστηκαν άρρωστα... Θα ήταν έτσι αν υπήρχαν πραγματικά άρρωστα – ξερά και είχαν βεβαίωση από Φυτοπαθολογικό Εργαστήριο; Σε όλο το Αιγάλεω οι Ομέρ-Πριόνηδες του Δημάρχου και των συνεργατών του έχουν κυριολεκτικά σφαγιάσει εκατοντάδες πολύτιμα δένδρα και τα έχουν αφήσει πετσοκομμένα, για να θυμίζουν την πιο καταστροφική διοίκηση που πέρασε ποτέ από τη δημοκρατική προσφυγική μας πόλη.
Και το  κερασάκι στην τούρτα τής οίησης και της αλαζονείας τους, που φροντίζουν να επιδεικνύουν στους φτωχούς βιοπαλαιστές εργαζόμενους του Δήμου Αιγάλεω:
Παρέπεμψαν στο Πειθαρχικό, τέσσερις υπαλλήλους των ΚΑΠΗ, γιατί λέει δεν υπάκουσαν στις διαταγές της Δημοτικής Αρχής να συνοδέψουν τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, ως συνοδοί στα θαλάσσια λουτρά.
Είναι πασίδηλο και γνωστό σε όλους, ότι ο Δήμος Αιγάλεω, επί διοίκησης Μπίρμπα, έχει μετατραπεί σε ένα μόνιμο επισκέπτη, αντίδικο των δικαστηρίων, και αυτό τον καθιστά πλέον έναν εριστικό, δικομανή δήμαρχο που αντιδικεί με τους πολίτες, τους εργαζόμενους, κάθε έναν που στέκεται αντίκρυ του.
Ειδικά με τους εργαζόμενους στον Δήμο μας, η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως.
Η πλήρης απαξίωσή τους, το συνεχές κυνηγητό, η προσπάθεια να τους εκθέσει στα μάτια των ηλικιωμένων συμπολιτών, οι οποίοι πήραν το μέρος των εργαζόμενων, τον αφήνουν τελείως έκθετο...
Είναι φανερό ότι το ΚΑΘΕΣΤΩΣ Μπίρμπα – ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ καταρρέει, τόσο στον Δήμο μας, όσο και κεντρικά, με πάταγο.
Τα ψέματα, τα ιδεολογήματα, οι αυταπάτες τους, οι συνεχείς υποχωρήσεις, οι συμβιβασμοί, η καθεστωτική εξουσιαστική τους εμμονή, όλα αυτά και πολλά άλλα, τους οδηγούν σε αντιδημοκρατικές διώξεις, τρομοκρατία και απίστευτης έκτασης σωρευτικές καταστάσεις σε κάθε ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ της κοινωνίας.

Ένα είναι το γεγονός... Ο Δήμος Αιγάλεω βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση... Είτε αφορά αυτή τη λιμνούλα – συντριβάνι του Άλσους, είτε την πολύπαθη πλατεία Ματρόζου, είτε τις διώξεις εναντίον των εργαζομένων του Δήμου, και η απάντηση θα δοθεί από τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΗ με την “Άλλη Πρόταση  για το Αιγάλεω”, γνήσια απελευθερωτική δύναμη Αλλαγής.

 
Top