Σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει ένα έγκλημα πρωτοφανούς βιαιότητας στις ΗΠΑ, με θύμα ένα βρέφος μόλις 20 μηνών, το οποίο βρήκε μαρτυρικό θάνατο από την ίδια του τη γιαγιά.

Αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα όταν έλαβαν μια κλήση έκτακτης ανάγκης από ένα σπίτι στην επαρχία Μπολιβάρ του Μισισίπι.

Η εικόνα ενός βρέφους, που εντόπισε συγγενής του, να ψήνεται στο φούρνο, θα τους «στοιχειώσει» σε όλη τους τη ζωή…

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, η 48χρονη Carolyn Jones έσφαξε και ακολούθως έψησε στο φούρνο την εγγονή της, ηλικίας μόλις 20 μηνών.

Η ιατροδικαστική έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ώστε να αποσαφηνιστεί αν το μωρό έχασε τη ζωή του πριν ψηθεί στον φούρνο, ή κατά τη διάρκεια. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπέφερε φρικτά.

Κατά πάσα πιθανότητα πάντως το μωρό είχε πεθάνει πριν μπει στο φούρνο, καθώς έφερε πολλαπλές μαχαιριές, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Ο σερίφης της περιοχής, Kevin Williams, επιβεβαίωσε τη σύλληψη της γιαγιάς του μωρού, η οποία κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού, απέφυγε ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα κίνητρα της ειδεχθούς δολοφονίας.

«Το βρέφος μαχαιρώθηκε και ψήθηκε. Σκοτεινές ημέρες όπως αυτή γίνονται φωτεινότερες μόνο με την απονομή Δικαιοσύνης. Είμαι 26 χρόνια στη δουλειά και δεν έχω ξαναδεί κάτι πιο φρικιαστικό», ανέφερε σοκαρισμένος ο Williams για το φρικιαστικό θάνατο της μικρής Royalty, η μητέρα της οποίας ζήτησε οικονομική βοήθεια προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα της κηδείας.


pentapostagma.gr

 
Top