Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε μία από τις πιο διάσημες πορνοστάρ της παγκόσμιας βιομηχανίας. Ο λόγος για την 31χρονη Yuri Luv, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες.

Ο θάνατος της Yuri Luv, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Yrizan Beltran, αποδίδεται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις σε υπερβολική δόση ναρκωτικών, οι έρευνες της αστυνομίας όμως δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Στέλεχος μιας από τις κορυφαίες εταιρείας της βιομηχανίας πορνό, με την οποία συνεργαζόταν η Yuri Luv, επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση. «Το γράφω με βαριά καρδιά. Η οικογένεια της PornStar Platinum θρηνεί για την απώλεια ενός μέλους της. Η Yuri βρέθηκε νεκρή στα 31. Ήταν πάντα ευγενική και θα μας λείψει», σημείωσε σε ανάρτησή του στα social media.

Έντονες διπλωματικές προεκτάσεις, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας, αναμένεται να προκαλέσει η αποβίβαση στις Οινούσσες χθες ασυνήθιστα μεγάλου αριθμού (33 και ο φερόμενος ως διακινητής) κατά δήλωση τους Τούρκων υπηκόων από την ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πολίτη» πρόκειται για πρόσωπα πανεπιστημιακού επιπέδου, εκπαιδευτικούς και γιατρούς, ανάμεσα τους και μια οικογένεια με 4 ανήλικα παιδιά, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι κινδυνεύει η ζωή τους από το καθεστώς ανελευθερίας και διώξεων από τις Τουρκικές αρχές. Ήδη έχουν σχηματισθεί δικόγραφα κι αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να προσαχθούν στην Εισαγγελέα Χίου.

Η νέα ομαδική άφιξη αιτούντων πολιτικό άσυλο από τη γείτονα χώρα τροφοδοτεί με νέα δεδομένα τις ήδη λεπτές ισορροπίες των ελληνοτουρκικών σχέσεων σε μια περίοδο έντονης δοκιμασίας τους.

Πηγή: politischios.gr

 
Top